Geld & Carrière

Het salaris en vermogen van razend populaire YouTuber Koen van Heest

salaris-vermogen-koen-van-heest
Koen van Heest, succesvol YouTuber en ondernemer Foto: Instagram @koen

Koen van Heest ken je vast van het immens populaire YouTube kanaal Bankzitters. Daarnaast is hij actief als muzikant en ontwikkelde hij een app. Wat verdient Koen eigenlijk met al zijn creatieve activiteiten en bouwde hij daar een dik vermogen mee op? We gingen voor je op onderzoek uit naar het financiële plaatje van Koen van Heest.

Wie is Koen van Heest?

Koen van Heest is geboren op 15 juni 1998 in Haarlem en woont momenteel in Amsterdam. Samen met Matthyas het Lam, Milo ter Reegen, Raoul de Graaf en Robbie van de Graaf bestiert hij het Bankzitters YouTube-kanaal met bijna 800.000 subscribers. In 2019 wonnen ze zelfs de VEED Award voor de beste nieuwkomer.

Koen begon zijn YouTube-carrière al in 2012 onder de naam DoNotPressNL. Naast zijn YouTube-activiteiten is Koen ook actief als muzikant. Zijn nummer “Geen Cartier” behaalde binnen een week meer dan een miljoen streams op Spotify en kwam op de dertiende plaats in de Single Top 100. Ook werden nummers van Koen van Heest en de Bankzitters opgenomen in de Top 2000.

Salaris en inkomsten van Koen van Heest

Met zo’n succesvolle carrière is het niet verwonderlijk dat Koen van Heest aardig wat inkomsten vergaard. Zijn inkomsten komen voornamelijk uit zijn YouTube-kanalen en muziek. Daarnaast heeft hij ook een app genaamd Kaasje, die al meer dan een miljoen keer is gedownload. Als ondernemer is Koen eigenaar van GameKoning en IkWilTeGoed.

Alleen al de inkomsten uit het Youtube kanaal schatten kenners op zo’n 12.000 euro per maand gemiddeld. Die inkomsten gaan natuurlijk niet allemaal rechtstreeks naar hemzelf, maar gezien al zijn andere inkomstenbronnen komt er bij Koen zeker 10.000 euro per maand binnen. Hij kan in ieder geval zonder blikken of blozen een auto van 125.000 euro aanschaffen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bankzitters (@bankzitters)

Het privéleven van de populaire YouTuber

Wat betreft zijn liefdesleven, heeft Koen van Heest al ongeveer een jaar een relatie met influencer Juultje Tieleman. Ze maakten hun relatie bekend bij de Release Reacties van Radio538 en deelden ook foto’s op Instagram. Juultje had eerder een relatie met een andere bekende YouTuber Gio Latooy. Koen had eerder een relatie met Instagram influencer Jamie Ommel.

Wat is het vermogen van Koen van Heest?

Koen van Heest heeft met zijn YouTube carrière, muziek en ondernemingen een indrukwekkend vermogen opgebouwd. Het is onbekend hoe groot zijn vermogen op dit moment is, maar het lijkt ons een veilige aanname dat Koen van Heest miljonair is. Zijn succes en populariteit blijven groeien, waardoor zijn financiële toekomst er rooskleurig uitziet.