salaris vermogen gordon heuckeroth
Geld & Carrière

Dit is het salaris en vermogen van tv-persoonlijkheid Gordon Heuckeroth

Naast het zijn van één van Nederlands bekendste zangers en televisie-persoonlijkheden, is Gordon Heuckeroth ook succesvol ondernemer. Zo bezit de zanger totaal drie horecazaken – twee in onze hoofdstad en nog één in Blaricum. In totaal heeft hij meer dan 60 man persoon in dienst. Maar wat is het salaris en vermogen van Gordon precies?

Gordon Heuckeroth als zanger, presentator en ondernemer

We kennen de blonde zanger natuurlijk allemaal van zijn televisieoptredens, maar voordat Gordon zijn bekendheid vergaarde verkocht hij vrouwen ondergoed op de markt. In 1992 brak hij officieel door met het bekende nummer ‘Kon ik maar even bij je zijn’.

Inmiddels is Gordon allang niet meer alleen zanger. Ook is hij ondernemer, presentator en tv-persoonlijkheid. En dat tikt aardig aan kunnen we je vertellen. Wel was het geen gemakkelijke tijd voor de zanger, aangezien de horeca voor langere tijd dicht moest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Salaris Gordon Heuckeroth

Desondanks wist hij het voor elkaar te krijgen om zijn hoofd boven water te houden. Als we kijken naar de omzet van zijn horecazaken voor de pandemie, komt dat te staan op een jaarlijks bedrag van ongeveer € 500.000. Maar zijn horecaondernemingen zijn natuurlijk niet het enige waar de beste man zijn geld mee verdient.

Want zoals we weten is Gordon veelvuldig te zien op de televisie. Zo bracht een recente reclamestunt van Heuckeroth voor het merk KitKat hem in totaal € 750.000 op. Maar ook programma’s als Hollands Got Talent en Hotter Then My Daughter brachten genoeg geld in het laatje, namelijk zo’n € 900.000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Vermogen Gordon Heuckeroth

Al met al zit de zanger er warmpjes bij. Sterker nog, het vermogen van Gordon wordt geschat op een astronomisch bedrag tussen de 6 en 8 miljoen euro. Daar komt nog bij dat hij niet lang geleden zijn huis in Blaricum na drie jaar heeft weten te verkopen voor een bedrag nét iets onder de 3 miljoen. Tel uit je winst.

Benieuwd naar de salarissen en vermogens van andere bekende Nederlanders? Lees ook eens deze content: