Geld & Carrière

Dit megasalaris gaat Tijjani Reijnders verdienen bij AC Milan

salaris-tijjani-reijnders-ac-milaan
Tijjani Reijnders tijdens een training van het Nederlands Elftal Foto: Instagram @tijjanir

Tijjani Reijnders staat in de belangstelling van AC Milaan. De club uit de modestad wil zich maar al te graag versterken met de middenvelder van AZ, en wilt hier diep voor in de buidel tasten. Niet alleen kan Reijnders de duurste verkochte speler van AZ aller tijden worden, hij kan zichzelf ook direct financieel onafhankelijk maken door het contract in Milaan te tekenen. Maar hoeveel gaat Tijjani Reijnders precies verdienen bij AC Milaan?

De transfer van Tijjani Reijnders naar AC Milaan

De onderhandelingen tussen AZ en AC Milaan zijn in volle gang. Max Huiberts, technisch directeur van AZ, heeft een prijskaartje van 25 miljoen euro op Reijnders geplakt. AC Milaan heeft volgens Fabrizio Romano een bod van 20 miljoen euro uitgebracht, aangevuld met 3 miljoen aan bonussen. Hoewel de clubs nog niet tot een overeenkomst zijn gekomen, zijn er veel tekenen dat de deal steeds dichterbij komt.

Hoewel Reijnders in 2017 transfervrij werd opgepikt bij Pec Zwolle, en hij eigenlijk pas een jaar basisspeler is bij de Alkmaarse club, zou Reijnders de duurste verkochte speler van AZ ooit worden als de deal doorgaat en de bonussen worden behaald. Hij zou namelijk Vincent Janssen voorbij gaan die voor 22 miljoen naar Tottenham Hotspur ging in de Premier League.

Dit gaat Tijjani Reijnders verdienen bij AC Milaan

Reijnders heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug bij AZ en is onlangs nog opgeroepen voor het Nederlands elftal. Hiermee is hij een gewilde speler op de transfermarkt en zo zou hij naar verluidt ook FC Barcelona afgewezen hebben omdat hij zijn zinnen heeft gezet op de Italiaanse topclub. Bij AC Milaan zou hij de opvolger kunnen worden van Sandro Tonali.

Er wordt gemeld dat Reijnders dicht bij een persoonlijke overeenkomst is met AC Milaan. Als de transfer doorgaat, kan Reijnders een contract krijgen tot de zomer van 2028 met een jaarlijks netto salaris van 1,7 miljoen euro. Met deze mogelijke overstap naar AC Milaan en het bijbehorende salaris, zou Reijnders zich direct financieel onafhankelijk voetballen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijjani Reijnders (@tijjanir)