Geld & Carrière

Dit is het inkomen van Marco Geeratz, de man van Chantal Janzen

salaris-marco-geeratz-chantal-janzen
(Foto: BSR)

Marco Geeratz is niet alleen ‘de man van Chantal Janzen’. Nee, zelf is hij ook een succesvolle ondernemer met diverse zakelijke belangen. Wij zijn eens in zijn portefeuille gedoken om te kijken wat Geeratz daar jaarlijks aan overhoud. Zijn vermogen is misschien moeilijk vast te stellen, maar we zijn wel tot een conclusie gekomen op de vraag: ‘wat is het inkomen van Marco Geeratz eigenlijk?’.

Wie is Marco Geeratz?

Marco is net als Chantal geboren in Tegelen, Limburg. Uit een eerdere relatie heeft hij drie kinderen: Esmee, Isaa en Zion. Samen met Chantal kreeg hij later nog twee jongens, James en Bobby. Dit weekend zal de familie wellicht in pyjama backstage staan in de Ziggo Dome om hun (bonus)moeder en vrouw aan te moedigen tijdens Chantals Pyjama Party.

Terwijl Chantal Janzen, de ster van de show, schittert op het podium, is het voor velen misschien niet direct duidelijk dat haar partner, Marco Geeratz, een belangrijke rol speelt in haar succes. Marco Geeratz is voor sommigen misschien een onbekende, maar voor degenen die hem beter kennen is hij veel meer dan alleen de man van Chantal. Als rasechte ondernemer heeft hij samen met Chantal het blad ‘&C’ opgezet, een onderneming die hun beider vermogen flink heeft doen groeien.

salaris-marco-geeratz-chantal-janzen

Waar verdient Marco Geeratz zijn geld mee?

Marco Geeratz is een ondernemer met een veelzijdige carrière en diverse zakelijke belangen. In 2004 startte hij zijn eerste bedrijf, M-Print, dat nu bekend staat als Sumis Printmanagement. Ondanks een moeilijke start is het bedrijf nu marktleider in België, Nederland en Luxemburg. Daarnaast is Geeratz ook betrokken bij de Nederlandse scheepswerf Stormer Marine, die gespecialiseerd is in het bouwen van werkschepen voor internationale klanten. Verder is hij aandeelhouder in DHG Investments BV, een investeringsbureau dat gebouwen realiseert om in te wonen of werken.

Samen met Chantal Janzen is Marco mede-oprichter van &C TV en &C Media. &C TV is een productiebedrijf dat tv-formats maakt voor Nederlandse omroepen, terwijl &C Media het bekende mediabedrijf is dat zich richt op vrouwen tussen 18 en 48 jaar. Een grote passie van Geeratz is oude Italiaanse auto’s. Hij is aandeelhouder in MCC Rally, een bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling, recreatie en restauratie van Italiaanse rallyauto’s. Samen met Frank van Ganzewinkel, een specialist in Italiaanse auto’s en tevens oprichter van MCC Rally, heeft Geeratz Maturo Competition Cars opgericht, waar hij een ‘eigen’ auto heeft ontworpen met zoon Zion.

salaris-marco-geeratz-chantal-janzen

Wat is het inkomen van Marco Geeratz?

Naast bovengenoemde investeringen investeert ‘de man van’ ook samen met Chantal in panden. Met een portefeuille vol aandelen, verkoop van bedrijven, beheer van panden en eigenaarschap over succesvolle bedrijven weten we in ieder geval dat hij de markt goed bespeeld. Hoewel zijn exacte vermogen onbekend blijft door de fluctuaties in de markt, kan hij rekenen op een geschat jaarlijks inkomen van zo’n 3 tot 5 miljoen euro. En laat zijn Chantal nou ook nog een steentje bijdragen aan hun gezamenlijke rekening! Ze hebben het financieel gezien zeker goed voor elkaar.