Saint Laurent x SUPER73
Style

Saint Laurent x SUPER73 brengt een gruwelijke exclusieve e-bike uit

Altijd al een luxe elektrische design fiets willen hebben? Dan is dit je kans. Saint Laurent maakt zijn officiële intrede in de wereld van elektrische voertuigen. Het bedrijf is onlangs een samenwerking aangegaan met het elektrische fietsbedrijf SUPER73 voor een exclusieve, limited-edition release van de SUPER73-S2 Saint Laurent Electric Bike.

Saint Laurent x SUPER73

Het gehele frame is van klassiek matzwart, heeft op maat gemaakte leren stoelen, net als leren handvatten en een stijlvolle enkele koplamp. Om het gehele verhaal nog mooier te maken heeft Saint Laurent ook merkdetails aangebracht op de banden en de stoel. Ook beschikt de e-bike over een volledig zwarte ketting, wat het design compleet maakt.

Creatief directeur van Saint Laurent, Anthony Vaccarello, heeft het concept van de e-bike bedacht en gerealiseerd. De fiets is uitgerust met een vermogen van 2000 watt en kan snelheden tot wel 45 kilometer per uur halen. De fiets heeft een lichtgewicht frame van vliegtuiglegering, speciale schijfremmen en kan tot wel 64km ver rijden op een volle accu.

Saint Laurent x SUPER73

Design en functionaliteit

Mode en fietsen gaan perfect samen zoals beroemdheden en beautymerken ook samen gaan. Dat bewijs heeft Saint Laurent geleverd door het uitbrengen van deze gruwelijke en tegelijkertijd functionele e-bike. Het ontwerp behoudt de tijdloze en karakteristieke stijl van Saint Laurent en combineert deze met de nieuwste e-bike technologie van SUPER73.

Deze limited-edition E-bike mag absoluut niet ontbreken bij liefhebbers die waarde hechten aan authenticiteit, stijl en comfort. Daarnaast is het natuurlijk een feest om op een exclusive Saint Laurent e-bike door de stad te cruisen. Op deze manier zullen alle ogen op je gericht zijn.

Saint Laurent x SUPER73 design & functionaliteit

Beschikbaarheid en prijs

Heb je interesse om de Super73-S2 aan te schaffen? Trek dan maar vast je portemonnee, want om eigenaar te worden van deze e-bike zou je diep in de buidel moeten tasten. Voor een schamele 4.995 euro mag je jezelf trotse bezitter noemen van de Saint Laurent x SUPER73-S2. De SUPER73-S2 Saint Laurent E-bike is exclusief verkrijgbaar bij op de website van Saint Laurent en de daarvoor geselecteerde winkels.

Saint Laurent x SUPER73