Women

Personal trainer Sabrina de Bruijn geeft jou een dagelijkse dosis motivatie

Sabrina de Bruijn instagram

Wij houden wel van een gezonde levensstijl en laten ons graag adviseren door personal trainers die daar gekwalificeerd voor zijn. Daar zitten tot onze grote vreugde ook veel aantrekkelijke dames, bij die mensen graag helpen om snel fit te worden. Sabrina de Bruijn is zo’n dame. Zij is helpt vrouwen om zowel fysiek als mentaal sterk te worden. Wij keken even een lesje mee.

Personal trainer en mental coach

De meeste personal trainers zijn ook mental coach, want het lichaam staat nu eenmaal in verbinding met de geest. Sabrina de Bruijn weet deze twee elementen prima met elkaar te verbinden tijdens haar sessies. Als we op de website van de knappe brunette kijken zien we dat ze samen met haar cliënten de uitdaging aan wilt gaan om hun doelen te bereiken. Net zoals Naomy van Beem weet ze mensen tot het uiterste te motiveren.

Naast personal- en mental coach is Sabrina ook voedingsconsulente. Ze heeft dus het hele pakket wat nodig is om een gezonde start in je leven te kunnen maken. Daarnaast ziet ze er oogverblindend uit, dus we mogen er vanuit gaan dat ze haar eigen trainingen ook op zichzelf toepast. Ze heeft een prachtig figuur, waar ze gelukkig regelmatig foto’s van op Instagram deelt. Deze personal trainer weet wat haar doelen zijn.

Sabrina de Bruijn weet heel Instagram te motiveren

De foto’s op haar Instagram account liegen er niet om. Sabrina weet waar ze mee bezig is, en helpt anderen om hun doelen te bereiken. De aantrekkelijke fitgirl deelt niet alleen foto’s van haar werk, maar ook van haar jaloersmakende reizen naar zonnige oorden. Zo was ze te vinden op Curaçao, het Caribische eiland waar zangeres Maan afgelopen zomer ook haar welverdiende vakantie vierde.

Sabrina de Bruijn is een topfitte schoonheid die haar passie voor sport en health graag deelt met mensen die gezonde doelen voor ogen hebben. Wij vinden deze aantrekkelijke verschijning een topper, dus we hopen dat ze zich nog lang en succesvol bezig blijft houden met dit nobele beroep. Wij zijn in ieder geval uiterst gemotiveerd geraakt en hebben de eerste push-ups al gedaan.