Running with the Devil gaat een gruwelijk spannende drugsfilm worden
Film & Serie

Running with the Devil gaat een gruwelijk spannende drugsfilm worden

Als er iets is wat mensen altijd intrigeert zijn het wel films waarin drugs de hoofdrol speelt. Denk aan Scarface, Blow, Trainspotting en Breaking Bad. Zomaar een paar klassiekers waarin het draait om dit interessante onderwerp. Running with the Devil kan zich binnenkort bij dit rijtje scharen.

In Running with the Devil speelt Nicalas Cage de hoofdrol. In dit verhaal gaat er van alles mis bij het kartel dat een van de grootse spelers is in de cocaine handel. De grote baas is hier natuurlijk niet van gediend en stuurt zijn gevaarlijkste mensen op onderzoek uit. Wat er daarna ontstaat? Achtervolgingen, leugens en natuurlijk de nodige moorden.

Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen. Naast grote naam Nicolas Cage spelen o.a. Laurence Fishburne (The Matrix), Cole Hauser (2 Fast 2 Furious), Barry Pepper (Saving Private Ryan, The Green Mile) en Leslie Bibb (Iron Man, Law Abiding Citizen) in de film. Allemaal namen die veel geweldige rollen op hun cv hebben staan. Wanneer de film in Nederland verschijnt is nog niet exact bekend. Check wel alvast de trailer hieronder om in de sfeer te komen.