Hollandse Rubina Guarneri is een beeldschone dame met Italiaanse roots
Women

Hollandse Rubina Guarneri is een beeldschone dame met Italiaanse roots

Als we de Hollandse nuchterheid combineren met de passie van Italië, dan is Rubina Guarneri de schoonheid die we mogen verwelkomen. Deze meid heeft wat ervoor nodig is om mannen het hoofd op hol te brengen. Ze is een model waarvoor fotografen een moord doen, en ze siert dan ook regelmatig de covers van magazines. Wij kunnen deze mooie dame zeker waarderen, dus werd het tijd om even kennis te maken.

Hollandse nuchterheid met Italiaanse passie

Rubina Guarneri is een natural beauty die in Nederland woont, maar haar roots in Italië heeft liggen. Het model poseert regelmatig voor Playboy, en heeft een website waarop je jezelf kunt abonneren zodat je haar in volle glorie kunt aanschouwen. We begrijpen wel waarom mannen hun portemonnee willen trekken om meer van haar te kunnen zien, want ze heeft het uiterlijk van een superster.

Dat er veel mooie Italiaanse vrouwen op onze aardbol rondlopen konden we al zien aan de eveneens prachtige Eleonora Incardona. Maar laten we de beeldschone Valeria Conca niet vergeten, ook zij weet hoe het is om als een wonderschoon plaatje voor de camera te staan. De mooie Rubina weet daar een heerlijke toevoeging aan te geven.

Rubina Guarneri weet Instagram aan zich te binden

Met haar prachtige uitstraling en onweerstaanbare lichaam weet de brunette hoe ze haar volgers aan zich moet binden. Als de knappe Rubina niet in Nederland is dan ligt ze in het zwembad van haar huis op Sicilië, het Italiaanse eiland waar haar ouders vandaan komen. De Nederlands-Italiaanse schoonheid heeft dus het beste van beide werelden. Rubina past wat ons betreft ook op het lijstje met de 10 mooiste vrouwen van Nederland, want ze ziet er fantastisch uit.

Deze mooie verschijning woont in Wijchen, een plaats net onder Nijmegen. Het bevalt haar goed om daar te wonen, maar ze vindt het ook heerlijk om in haar tuin op Sicilië te genieten van de schaduw dat de olijfbomen geven onder de Italiaanse zon. Wij zijn blij dat we kunnen genieten van haar adembenemende Instagram foto’s. Deze dame is werkelijk prachtig, check de verzameling hieronder.