Geld & Carrière

24 jarige YouTuber en ondernemer Royalistiq koopt droomvilla

Royalistiq droomvilla

De 24 jarige Roy Beszelsen, beter bekend als YouTuber, cryptohandelaar, en ondernemer Royalistiq, heeft een kapitale villa gekocht met alles erop en eraan. De succesvolle Beszelsen kan eerst een biertje tappen, daarna een filmpje pakken in zijn thuisbioscoop, waarna hij af kan koelen in zijn overdekte zwembad. We nemen even een kijkje.

Royalistiq is een succesverhaal

De 24 jarige Royalistiq begon zijn succesverhaal in een zolderkamertje. Hij speelde daar Fortnite, waar hij uiterst goed in werd. Zijn populaire YouTube-kanaal werd steeds vaker bekeken en de abonnees bleven zich aanmelden. Op het moment van schrijven heeft 914K abonnees en dat aantal blijft maar groeien. Maar het is niet alleen YouTube waar de 24 jarige Royalistiq succesvol mee werd.

Hij heeft zich ook een hele tijd actief beziggehouden met crypto kopen en verkopen. Hij vertelde in een interview dat hij later zijn droomhuis zou kopen en dat hij ruim 300K had verdient met crypto. Dat interview was een jaar geleden, en nu heeft hij die droom waar weten te maken. Hij verdient ondertussen ook lekker met zijn eigen drankje, Focusdrink, waar o.a de bekende en rijke ondernemer en Youtuber Dutch Performante ambassadeur van is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NAMAM (@namam.nl)

Het droomhuis van Royalistiq

Royalistiq heeft op zijn YouTube-kanaal een rondleiding door zijn kapitale villa gegeven. De video staat onder dit artikel. Met 500 vierkante meter heeft hij genoeg woonruimte, en ook het perceel van 2500 vierkante meter waar de villa op staat is zeer riant. Als je het huis binnenkomt sta je meteen in een mancave met een biertap en een pooltafel. De keuken is een open verbinding met het woongedeelte.

Maar dat is nog niet alles! De succesvolle Royalistiq heeft ook een eigen gym en een overdekt zwembad in zijn villa. Als hij na een paar baantjes op wilt drogen dan kan dat in een tuin met een open haard. Die tuin heeft overigens ook een voetbalveld. Na een lange dag kan hij zich terugtrekken in zijn eigen thuisbioscoop. Dit huis is de droom van iedere man. Bekijk hieronder de rondleiding van de 24 jarige YouTuber.

Lees ook: Hakim Ziyech verwent zichzelf met deze enorme villa van 4,4 miljoen