Tech

Met deze Ford Model T golfkar maak je de blits op elke golfbaan

Royal Classic Vintage Car Electric Golf Cart
Royal Classic Vintage Car Electric Golf Cart in het wit. Bron foto: Alibaba.com

Stel je eens voor: je rijdt over de groene grasvelden van een golfbaan in een elektrische auto die eruit ziet al de iconische Ford Model T. Dat is precies wat de Royal Classic Vintage Car Electric Golf Cart te bieden heeft. Deze unieke auto, die je nu kunt vinden op Alibaba.com, biedt met de retro-uitstraling en moderne elektrische aandrijving een speelse en stijlvolle manier om jezelf en anderen te vervoeren.

Het beste van heden en verleden

De Royal Classic Vintage Car Electric Golf Cart combineert het beste van het verleden en het heden. Met zijn nieuwe en koninklijke ontwerp, geïnspireerd op de Ford Model T, trekt deze golfkar zeker de aandacht. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat indruk maakt. Met het elektrische aandrijfsysteem en de power steering is het ook nog eens gemakkelijk en comfortabel om te rijden.

De carrosserie van deze golfkar is volledig van metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een authentieke uitstraling. Het efficiënte AC-systeem zorgt voor een soepele en stille rit.

Royal Classic Vintage Car Electric Golf Cart

De specificaties van de Royal Classic Vintage Car Electric Golf Cart

 • Zitplaatsen: 5 – 6 personen
 • Brandstoftype: Elektrisch
 • Batterijspanning: 48V
 • Certificering: CE
 • Motor: 5 kW AC
 • Batterij: 6 stuks * 8V 48V
 • Oplaadtijd: 6-8 uur
 • Afmetingen (LxBxH): 3150 x 1520 x 1950 mm
 • Maximale snelheid: 30 km/u
 • Remsysteem: Voorste schijfremmen, achterste trommelremmen
 • Bandenmaat: 6.00-13LT

Royal Classic Vintage Car Electric Golf Cart

De legendarische Ford Model T

De Royal Classic Vintage Car Electric Golf Cart is gebaseerd op de legendarische Ford Model T. Deze legendarische auto, die in productie was van 1908 tot 1927, wordt beschouwd als een pionier in de massaproductie van auto’s. Met zijn betaalbare prijs en betrouwbare prestaties maakte de Model T autorijden toegankelijk voor het grote publiek. Het was een revolutie in de auto-industrie en een symbool van innovatie.

Met een laadcapaciteit van 770 kg, een maximumsnelheid van 30 km/u en een bereik van meer dan 80 km, is deze golfkar niet alleen geschikt voor op de golfbaan, maar ook voor andere vervoersbehoeften op korte afstand. Wil je met de Royal Classic Vintage Car Electric Golf Cart in Nederland de weg op, check dan van tevoren of en waar dat mag.

Vintage uitstraling en moderne technologie

Als je op zoek bent naar een unieke manier om jezelf te verplaatsen, dan is de Royal Classic Vintage Car Electric Golf Cart nu te koop op Alibaba.com een geweldige keuze. Met zijn knipoog naar het verleden en moderne technologie biedt deze golfkar een combinatie van stijl, comfort en milieuvriendelijkheid. Of je nu een golfliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een opvallend vervoermiddel, deze elektrische auto zal zeker indruk maken.

Wat mag het kosten? Voor 7.900 dollar, en dat is volgens de huidige wisselkoers 7311,77 euro is de unieke auto van jou.