Roxanne Kwant showt prachtlijf in bikini op Instagram foto
Women

Roxanne Kwant showt prachtlijf op bikini-foto tijdens boottochtje op het water

Roxanne Kwant heeft onlangs een exotische foto geplaatst terwijl ze op een boot zat te genieten van het weer en de omgeving. De presentatrice en influencer weet wel vaker spraakmakende foto’s en video’s te maken, maar dit kiekje konden we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. De mooie blondine is te bewonderen terwijl ze een uitdagende bikini draagt. Wij stapten even bij haar op de boot om haar gezelschap te houden.

Roxanne is een spraakmakende mediapersoonlijkheid

Roxanne Kwant werd bij het grote publiek bekend toen ze als presentatrice voor contentplatform RUMAG werkte. Ze maakte video’s waarin ze zichzelf in ongemakkelijke situaties plaatste, vooral op straat tussen mensen. Naast haar werk als presentatrice en content-creator is de aantrekkelijke blondine ook spreker op evenementen, scholen en congressen.

Ze spreekt op evenementen over de druk van social-media, het creëren van content als verdienmodel, en over maatschappelijke discussies zoals bodyshaming en ‘de druk om perfect te zijn’ op Instagram en andere platformen. Haar zelfspot en sarcasme zijn haar handelsmerk geworden en leveren vaak een hoop hilarische reacties op. Roxanne ziet er zelf uit om door een ringetje te halen, net zoals Sophie Milzink staat een bikini haar te gek.

Roxanne Kwant maakt boottocht in exotische bikini

De blondine plaatste onlangs een foto waarop ze een bikini met tijgerprint draagt terwijl ze geniet van het mooie weer. Op het onderschrift staat te lezen; ‘Lekker dagje motorboten richting Texel‘. We zijn het eens wat het motorboten betreft, maar aan het uitzicht te zien betwijfelen we ten zeerste of de presentatrice onderweg is naar het waddeneiland.

We kunnen hoe dan ook genieten van dit exotische plaatje, en uiteraard van de mooie dame dat Roxanne is. We hopen dat ze vaker van dit soort foto’s online zet want ze is werkelijk prachtig. Net zoals Kelly Mexy heeft Roxanne een wilde kant, dat is duidelijk te zien. Ze weet echter ook heel goed hoe ze de rust op moet zoeken. Wij vinden haar geweldig, dus hebben we een aantal mooie Instagram foto’s van deze spraakmakende dame voor jullie geselecteerd. Enjoy.