Women

Rowan Wesseling is de leukste partyplanner van Ibiza

rowan-wesseling-ibiza-expert-party

Ibiza is het eiland van de prachtige stranden, dikste feesten, tofste beachclubs en mooiste vrouwen. De Nederlandse Rowan Wesseling (valt zeker in die laatste categorie) besloot naar het magische eiland te verhuizen en verzorgt daar nu de mooiste ervaringen voor bezoekers van het eiland. Ze noemt zichzelf The Ibiza Expert en dat kunnen we zeker beamen. Voor de beste planningen moet je bij de leuke Rowan zijn.

Rowan is jouw Ibiza expert

Acht jaar geleden kwam Rowan voor het eerst op Ibiza en werd direct verliefd op het eiland. Sinds dat moment besloot ze er jaarlijks naartoe te gaan en alle uithoeken van het eiland te ontdekken. Ze merkte hoeveel tijd het koste om alles te regelen, van het huren van een auto tot aan de gastenlijsten voor de meest exclusieve clubs. Door al het werk wat ze besteedde aan het regelen werd ze er handig in en creëerde een netwerk. De jaren daarop dacht ze vaak: “Ik zou hier wel willen werken”.

In 2019 stopte ze met haar baan bij de overheid en toen een vriend belde met de vraag of ze op Ibiza wilde werken besloot ze diezelfde avond nog een ticket te boeken. Twee dagen later vertrok ze naar het eiland en werkte binnen no time met de grootste evenementenorganisaties, zoals Summerrockz, Nobu, Pacha, Ushuaïa, Lio & Amnesia. Ze vond haar draai en The Ibiza Expert was geboren, vanuit een liefde en passie voor het eiland. Fun fact: zelfs haar ouders hebben Nederland nu ingeruild voor de Spaanse Costa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RW. (@rowanwesseling)

Ibiza op z’n best

Rowan kent de leukste plekjes en is niet bang om dat met iedereen te delen. Op Ibiza valt er zoveel te ontdekken en is er voor ieder wat wils. Van de mooiste stranden, de secret spots tot VIP-tafels in de beste nachtclubs. Van slapen bij Destino tot op de gastenlijst bij Pacha en Hï Ibiza (in 2022 uitgeroepen de beste club ter wereld). Daarnaast kwam ze erachter dat veel van haar klanten ook activiteiten wilden boeken, zoals jetski tours, het huren van jachten en bezoekjes aan hippiemarkten. Vraag het en Rowan regelt het.

Rowan is jouw inspiratie als het gaat om een bezoekje aan Ibiza. Wil je meer weten over Rowan en haar services? Bekijk dan haar website. Haar Instagram is overigens ook meer dan het volgen waard. Hoogste tijd om deze party planner even in het zonnetje te zetten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RW. (@rowanwesseling)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RW. (@rowanwesseling)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RW. (@rowanwesseling)