Geld & Carrière

Deze routine geeft jou 206% meer kans om miljonair te worden

routine-bed-opmaken-miljonair

Goede routines maken jouw leven een stuk sterker. Zoals we al eerder hebben uitgelicht in dit artikel, zijn ochtendroutines essentieel voor een succesvol leven. Maar wist je dat er zelfs routines zijn die jou rijker kunnen maken? In ieder geval de kans op rijkdom vergroten. Socio-economist Randall Bell bestudeerde de routines van extreem succesvolle mensen en ontdekte dat ze iets met elkaar gemeen hebben: het altijd opmaken van hun bed in de ochtend.

Miljonairs maken hun bed op in de ochtend

Het iedere dag opmaken van jouw bed in de ochtend kan de kans om miljonair te worden vergroten met maar liefst 206%. Randell legt uit dat dit komt doordat je de dag goed start en dit meeneemt in de rest van je dag. Daarnaast is dit ook iets wat militairen moeten doen tijdens hun dienst. Het is de kunst van keiharde discipline en nooit een dag overslaan. Of je nou lekker in je vel zit of niet.

Daarnaast zijn er nog meer dingen die jou meer kans geven op het leven van een miljonair. Randall Bell legt in zijn onderzoek uit dat iedere dag minimaal 30 minuten lezen ook een van de gemeenschappelijk routines is, naast drie uur voordat de werkdag begint opstaan om de dag te starten.

bed-opmaken-routine-miljonair

De kracht van routines

De manier waarop je je ochtend begint heeft een enorme impact op je gezondheid. Door een juiste routine te volgen in de ochtend, krijgt jouw motivatie en productiviteit een mega boost. Daarmee verminder je stress en ga je direct lekkerder in je vel zitten. Hiermee sta je 1-0 voor op alle mensen die niet op een goede manier starten met hun ochtend.

Andere sterke ochtendroutines zijn beginnen met mediteren, dankbaarheid uitspreken, je telefoon vermijden en niet direct in de rush modus gaan. Meer leren over gezonde ochtendroutines? Lees er hier alles over. Benieuwd naar echt extreme routines? Dit doet Arie Boomsma in de ochtend.