Women

Volle borst vooruit: Rose Bertram pronkt met haar nieuwste aanwinsten

rose-bertram-lichaam-instagram
Foto: Instagram (@rosebertram)

Rose Bertram, het ex-liefje van Gregory van der Wiel, heeft de zomer van haar leven. Rose flaneert op de mooiste plekken en omarmt het single leven. Ze bleek zelfs eventjes te hebben gedate met Leonardo DiCaprio, terwijl ze de magische DiCaprio grens van 25 jaar oud (ze is namelijk 28) al eventjes voorbij is. Hoogste tijd om Rose Bertram eens even goed in het zonnetje te zetten vandaag.

Rose Bertram: luxe leven en bekende dates

Mevrouw Bertram is een Belgisch topmodel en influencer. Ze is bekend van haar grote bereik en fotoshoots. Daarnaast is ze niet vies van daten met bekende en succesvolle mannen. Van Gregory van der Wiel tot Kylian Mbappé, ze schijnt wel een voorliefde voor voetballers te hebben. Ze is gewend om zich te omringen door luxe en het liefst met haar familie en vrienden.

Na de voetballers was het de crush tussen Rose Bertram en Leonardo DiCaprio die op de rader stond van menig showbizzplatform. De twee verlieten kort na elkaar een restaurant en dit zorgde voor flinke spanning en sensatie. Hoewel dit natuurlijk niks hoeft te betekenen werden de geruchten steeds groter. Echter zijn de geruchten rondom het leven van DiCaprio altijd groot en worden er constant verschillende vrouwen aan de superster gelinkt.

@rosebertram Summer 2023 ✌🏾🤪 #holidays #sttropez #southoffrance ♬ what is love – edits

Rose Bertram in topvorm

Op social media laat de influencer regelmatig haar goede shape zien. Als influencer plaatst Rose Bertram wel vaker intieme plaatjes. Hoe kan het ook anders? Je moet natuurlijk relevant blijven bij de volgers en Rose weet exact hoe ze dit voor elkaar krijgt. Een gevalletje beauty & Brains.

Er gaan nu geruchten dat de Belgische iets aan haar voorgevel heeft laten doen. Als dit het geval is heeft ze een zeer goede plastische chirurg. Ze is in ieder geval niet bang om zichzelf van haar beste kant te laten zien. Kijk en geniet mee:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)