Women

Rosan Schoemaker is misschien wel de mooiste blondine van Overijssel

Rosan Schoemaker is misschien wel de mooiste blondine van Overijssel 1

De uiterst knappe Rosan Schoeaker is geboren voor een carrière als model. Door haar knappe uiterlijk en sprankelende uitstraling wist ze vorig jaar de aandacht van heel Overijssel te grijpen, waarna ze een lokale bekendheid werd in haar stad, Almelo. Met haar lange blonde haren is ze een model waar fotografen graag mee samenwerken. De ambities van Rosan zijn letterlijk grenzeloos.

Model en influencer

Rosan Schoemaker werkt hard aan haar carrière als model, en gaat daarvoor het liefste alle grenzen over. Ze combineert haar liefde voor reizen graag met haar ambities, dus is ze regelmatig te bekennen op zonovergoten vakantiebestemmingen. Ze poseert er graag voor de camera, zo was ze enige tijd geleden nog op Ibiza, het Spaanse eiland waar Jade Anna ook graag haar voeten in het zand heeft.

De blondine deed vorig jaar mee aan de verkiezing van ‘Miss Beauty of Overijssel’, waar ze officieel 1st Runner-Up werd. Daarnaast mocht ze ook de titel ‘Miss Huid en Haar Totaal’ in ontvangst nemen, wat logisch is, want ze heeft een prachtige bos met blonde lokken. Ze is ook te bewonderen in de FHM500, de lijst met mooie dames waar we Marijn Kuipers ook van kennen. Deze dame weet duidelijk welke kant ze op wilt met haar carrière.

Rosan Schoemaker weet ook Instagram te veroveren

Rosan Schoemaker staat ingeschreven bij modellenbureau Meis Models, en weet dankzij haar uiterlijk en ongetemde aspiratie het beste uit een fotoshoot te halen. Ze heeft op dit moment 19K volgers, maar dit aantal zal zonder twijfel verder oplopen, want de Overijsselse schone trekt alle aandacht op social media. Naast haar werk hecht deze dame ook waarde aan de nodige ontspanning.

De ontspanning weet ze te vinden op de mooiste plekken op aarde. We zien dat ze Los Angeles heeft bezocht, de wereldstad waar onze eigen Yolanthe Cabau ook te vinden is, maar we vermaakt zich ook prima onder de zon van Dubai, de Arabische stad waar veel influencers zijn te vinden, zoals Luna Stevens. Rosan Schoemaker is onderweg naar de top, en er zijn geen enkele grens die haar weerhoudt om dat te bereiken.