Roos van Twisk
Women

Roos van Twisk is zonder twijfel de allermooiste accountant van ons land

Waar denk je aan als je aan een accountant denkt? Een grijze witte man van middelbare leeftijd met een driedelig grijs pak aan die in een dikke BMW rondrijdt op de zuidas? Inderdaad, wij ook. Maar dan is daar Roos Sophie van Twist. Een prachtige vrouw van 24-jaar die werkt als account en in de finale van de Miss Nederland-verkiezing heeft gestaan.

Roos van Twisk Finale Miss Nederland

Maar in de spotlights staan was allesbehalve nieuw voor Roos. Zo kluste ze naast haar studie Economie en Bedrijfskunde bij als model. In 2017 won ze Miss Noord-Holland. Ze werkt momenteel als Business Development Manager bij Rembrandt Corporate Services in Amsterdam. Roos is een inspiratie voor alle vrouwen uit ons land.

Opmerkelijk feitje was dat haar collega’s helemaal niks af wisten van haar carrière als model. Pas toen ze in de finale belandde van Miss Nederland in 2017 besloot ze het goede nieuws met haar collega’s te delen, wat overigens goed werd ontvangen. Sterker nog, haar werk heeft besloten haar volledig te steunen in haar avontuur, volgens Roos zelf.

Roos van Twisk Instagram

Maar net als je denkt dat er helemaal niets meer bij past in haar drukke leven, bewijst Roos je toch weer ongelijk. Paardensport is ook een grote passie van haar. Ze steekt dit dan ook niet onder stoelen op banken en poseert zo nu en dan met haar paard op Instagram. Maar dat is niet het enige wat ze deelt met haar ruim 7000 volgers. Zo post ze regelmatig foto’s van haar in bikini aan het zwembad in een tropisch paradijs.

In een wereld waar je in een oogwenk van alles kunt laten veranderen aan je uiterlijk is Roos van Twisk het schoolvoorbeeld van puur natuur. Als er dus een naam is die je ongetwijfeld moet onthouden is dat Roos Sophie van Twisk. Een powervrouw met een duidelijk doel voor ogen aan wie wij een ode willen brengen. Daarom hebben wij de allerbeste kiekjes van haar voor je verzameld. Kijk en geniet.