boottocht in amsterdam
Life

Rondvaren in Amsterdam? Voorzie jezelf van deze luxe gemakken

Amsterdam, daar ben je niet snel uitgekeken. Alleen het centrum al telt ongeveer 7000 monumenten. Daar kun je duizenden eetgelegenheden en cafés bij optellen. En dan zijn er ook nog eens honderden evenementen per jaar, dus kortom, onze hoofdstad is en blijft een plaats die oneindig veel te bieden heeft.

Bij Amsterdam denk je ook meteen aan water. Is Amsterdam nu het Venetië van het noorden of is Venetië het Amsterdam van het zuiden? Daar kun je over discussiëren, maar dat een boottocht in Amsterdam iets is wat je echt een keer gedaan moet hebben staat wel vast.

Relax in luxe op het water

Vanaf een boot zie je Amsterdam letterlijk vanaf een andere kant. En op een ontspannen manier. Je hoeft niet op het verkeer te letten en in een relaxt tempo zie je links en rechts de mooiste grachtenpanden en monumenten voorbijkomen. Ben je vroeger wel eens met je ouders of maten op een rondvaartbootje geweest? Dat kan nog steeds, maar de tijden zijn veranderd en er zijn nu écht heel veel meer chille mogelijkheden.

boottocht in amsterdam

Wat dacht je van een privé boottocht? Dus niet tussen wildvreemde toeristen en dagjesmensen, maar met door jezelf gekozen gezelschap. Heb je iets te vieren of wil je gewoon een boottocht maken met je maten? Of heb je een spannende date? Of een ouderwets gezellig familie-uitje? Voor elke groep mensen is een boottocht te organiseren.

Weer of geen weer

Als je meer wil dan alleen van de boottocht op zich en van het uitzicht genieten, dan kan er van alles worden geregeld: van een biertje met een broodje tot een uitgebreide luxe lunch met mediterrane (hoef je dus ook niet voor naar Venetië) hapjes.

De dagen worden weer langer en hopelijk komen er weer veel zonnige dagen, dat maakt het allemaal extra leuk. Ook als het weer niet zo meewerkt is een boottocht in Amsterdam nog steeds een top uitje en zit je lekker luxe aan boord, op relaxte zitplaatsen met verwarmde kussens en droog onder een uitschuifbaar dak.

Misschien wil je een keer digitaal detoxen, maar aan de andere kant… is  het toch ook wel weer leuk als je de belevenissen en foto’s van het uitzicht met iedereen direct online kunt delen? Dat is geen enkel probleem, want elke moderne boot heeft Wi-Fi aan boord!