Mo Bicep
Geld & Carrière

Rondleiding door de dikke villa van sport-influencer en ondernemer Mo Bicep

Als we de naam Mohammed Lemhadi aan jullie voorleggen dan gaat er waarschijnlijk geen belletje rinkelen, maar dat is ongetwijfeld anders als we de naam Mo Bicep op tafel gooien. De bekende fitness-ondernemer heeft zijn dumbells goed op het droge, want hij verdient goud geld met zijn werkzaamheden in de fitnessbranche. Hij heeft behalve dikke biceps ook een dikke villa, laten we even een kijkje nemen.

Ondernemer Mohammed Lemhadi

Mo Bicep werd in 1990 als Mohammed Lemhadi geboren in Breda. De zoon van een Marokkaans arbeidersgezin had in zijn jeugd nooit kunnen vermoeden dat hij een selfmade miljonair zou worden. Het was echter zijn verandering van levenswijze dat hem op het pad van succes bracht. In 2012 woog Lemhadi 107 kilo, en besloot om zijn leven radicaal om te gooien, waarna hij door te sporten een ware transformatie onderging.

Vanaf 2016 begon hij filmpjes van zijn gezonde levenswijze op Instagram te delen, waarna hij al snel vele volgers kreeg. Hierdoor werd hij een uitermate populaire fitness-influencer. Mohammed maakte handig gebruik van zijn populariteit en zette verschillende bedrijven op, waaronder Bicep Papa, dat handelt in voedingssupplementen. Lemhadi (ondertussen bekend als Mo Bicep) verdient bakken geld met zijn bedrijven, en als influencer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@mobicep_motivation)

House Tour Mo Bicep

Het vermogen van Mo Bicep werd vorig jaar nog geschat op 2,5 miljoen euro. Hij harkt aardig wat geld binnen met zijn voedingssupplementen lijn en heeft daarnaast ook een eigen kledinglijn. De fitness influencer uit Breda weet maandelijks 100 tot 250K te verdienen, wat neerkomt op een groffe 2,5 miljoen euro per jaar. We weten niet wat hij kwijt is aan uitgaven, maar dat Mo goed in de slappe was zit is duidelijk.

Dat kunnen we onder andere zien aan zijn auto’s. hij rijdt in de mooiste supercars, die hij parkeert bij zijn imposante villa. Onze vrienden van Pure Luxe hadden onlangs het voorrecht om een rondleiding in zijn huis te mogen krijgen. We kunnen in het filmpje zien dat Lemhadi een liefhebber is van Rolex horloges. De goedlachse ondernemer heeft het goed voor elkaar, daar kunnen we het over eens zijn.