Funda

Funda ontdekking: schitterende villa van Ronald Koeman staat nu te koop

ronald, koeman, villa

Ondanks de slechte resultaten van de laatste weken is Ronald Koeman er zeker van dat hij in Barcelona blijft. Dat blijkt wel uit het feit dat hij zijn geweldige villa in Naarden op Funda heeft gezet. Deze schitterende villa heeft letterlijk alles waar je van droomt.

Ronald Koeman zet zijn droomvilla te koop

Deze villa staat gelijk aan het woord ontspanning. Dit zijn de woorden van de makelaar en we zijn het roerend met hem eens. Ronald Koeman, en zijn vrouw Bertina, kochten dit stulpje in 2015 en hebben hier jaren lang goed vertoefd. Ze kochten deze Naardense Vesting-villa toentertijd voor €2,15 miljoen.

Of je nou liever baantjes trekt in het verwarmde buitenzwembad, luiert in de jacuzzi of je in het zweet werkt in de sportschool: deze villa van Koeman heeft het letterlijk allemaal. De perfecte uitvalsbasis voor een eventuele lockdown.

ronald, koeman, funda

Koemans vastgoed

Mocht Koeman terugkomen naar Nederland dan heeft hij nog wat achter de hand. De Koemannetjes bezitten namelijk nog flink wat vastgoed in Nederland, denk aan appartementen in zowel Groningen als Amsterdam. Toch was deze prachtige Gooise villa hun oogappeltje.

De villa heeft veel elementen van de designs van Piet Boon. Denk aan Piet Boon-deuren en deurbeslag. Alles aan deze woning is groots en luxe. Bod doen? De villa staat nu te koop voor € 2.650.000. Droom hieronder alvast even weg.

ronald koeman villa funda

ronald koeman villa funda 1

ronald koeman villa funda 3

ronald koeman villa funda 4