Ronald Koeman, Videoland
Bron: RTL Beeldbank
Film & Serie

Ronald Koeman krijgt 3-delige serie op Videoland

Ronald Koeman keert terug naar de plek waar hij in 1992 dé goal van zijn leven maakte: FC Barcelona. Deze keer niet als topvoetballer, maar als oefenmeester van de Spaanse voetbalclub. Hij is vanaf 17 februari te zien in de driedelige docuserie Força Koeman bij Videoland.

Ronald Koeman: welkom thuis

Koeman stopte als bondscoach van het Nederlands elftal in augustus 2020. Hij maakte de overstap naar FC Barcelona, waar hij trainer werd – en zo zijn langgekoesterde wens in vervulling liet gaan.

Videoland volgde hem van dichtbij tijdens zijn eerste maanden als trainer. Met een intiem en bijzonder portret als resultaat: Força Koeman. De driedelige docuserie is vanaf 17 februari te zien bij de streamingdienst.

Ronald Koeman, Videoland
Bron: spanjevandaag.com

Geen deur blijft gesloten

Vanaf het moment dat hij zijn contract ondertekent, is elke stap zichtbaar. De documentaire Força Koeman gaat niet alleen over zijn nieuwe sportieve uitdaging, maar ook over zijn familie, verleden en liefde voor de prachtige stad Barcelona.

De eerste maanden van Koeman gaan niet bepaald over rozen: ‘Een portret over een droom, nostalgie, familie en liefde voor de stad, dichterbij Ronald Koeman is nog nooit iemand geweest,’ aldus Videoland.

Bekijk hieronder alvast de teaser:

Ben jij fan van Mocro Maffia? Check dan hier de eerste beelden van de gloednieuwe miniserie.