Rolls-Royce maakt 24-karaats gouden surfplank van €35.000

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Het Engelse bedrijf Woodpop heeft een plank laten zagen van 2,7 meter uit het hout van de Anna Paulownaboom. Maar dat was niet voldoende, de surfplank van Rolls-Royce is namelijk ook nog bedekt met 24-karaats bladgoud. Dat is nog eens een finishing touch, vinden jullie ook niet?

Met zeer dun geschild walnoothout, esdoornhout, Afrikaans hardhout en berkenhout werkte Woodpop de plank af. De surfplank zelf kost zo’n 35.000 euro. Een anonieme klant heeft hem dus ook voor dat bizarre bedrag gekocht.

Om de plank te vervoeren bestelde hij tevens een Rolls-Royce Ghost. Hij leende de surfplank met bijpassende auto uit aan Rolls-Royce om deze tentoon te stellen bij diverse hotspots. Bekijk hieronder de gave kliekjes!

surfplank van rolls royce 5

surfplank van rolls royce 1

surfplank van rolls royce 3

SourceTop Gear

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...