Wheels

Justin Bieber heeft een zwevende Rolls-Royce aangeschaft

rolls-royce, wraith, zwevend

Wat moet je met je geld als je alles al hebt? Dit is een vraag die Justin Bieber zichzelf waarschijnlijk stelde. Het antwoord: een Rolls-Royce Wraith laten ombouwen tot een zwevende variant. De Canadese zanger liet West Coast Customs aan zijn Rolls sleutelen en daar kwam dit bijzondere resultaat uit.

Futuristische Rolls-Royce

Deze Rolls-Royce lijkt rechtstreeks uit Cyberpunk 2077 te komen. Het lijkt alsof dit beest zweeft. De carrosserie van de coupé werd van voor tot achter aangepakt en alleen de daklijn is nog herkenbaar als Wraith. Je kijkt je ogen uit als je zoiets voorbij ziet rijden.

Of we per se fan zijn van deze Rolls-Royce zijn we op de redactie nog niet uit. Het is een bijzonder geval en het idee is natuurlijk ongelooflijk tof. De uitvoering kun je nog over discussiëren.

justin, bieber, rolls-royce, wraith

Interieur

Helaas hebben we nog geen exacte foto’s van het interieur weten te vinden. Volgens de maker van de video, Effspot, is het interieur net zo bijzonder als de buitenkant. We wachten met smart op nieuwe beelden van West Coast Customs.

Je ziet op de foto’s dat de auto in een wegsleepzone staat, we zijn benieuwd of het überhaupt mogelijk is om deze Wraith op een normale manier weg te slepen. Check de video hieronder en oordeel zelf of je dit een upgrade zou noemen.