rolex-horloges-nieuwe-modellen-2023
Style

Rolex komt met 9 verrassende nieuwe horloge modellen in 2023

Rolex heeft weer nieuwe horloges op de markt gebracht! Het luxe horlogemerk heeft maar liefst 9 nieuwe modellen uitgebracht, waar toch wel een aantal bijzondere tussen zitten. We zetten de nieuwste modellen voor je op een rijtje. Misschien is een van deze Rolex horloges een goede investering voor de toekomst!

1. Rolex Cosmograph Daytona

Aangezien de Oyster Perpetual Cosmograph Daytona 60 jaar bestaat, heeft de gehele serie een upgrade gekregen van Rolex ter ere van het 60-jarig jubileum van het horloge. Onder andere het ontwerp van de wijzerplaat is onder handen genomen, wat voor een prachtig resultaat zorgt!

Cosmograph Daytona 950 platinum ice blue dial 2

2. Rolex GMT‑Master II

Er zijn dit jaar ook twee nieuwe versies van de GMT-Master II uitgebracht. Er is een 18-karaats geelgouden variant en variant in geel Rolesor, wat een combinatie is van Oystersteel en geelgoud. Zo’n goud klokje met zwarte afwerking om je pols maakt je stijl helemaal compleet.

GMT Master II nieuw model 2023

3. Rolex Sky-Dweller

De Sky-Dweller is voor het eerst verkrijgbaar met een oyster armband, en dat is niet de laatste keer dat je dat gaat zien in deze lijst met nieuwe rolex modellen. Mocht jij nou Mr. International zijn, is de Sky-Dweller trouwens een goed model voor jou. Met dit horloge kan je namelijk de tijd van twee verschillende tijdzones instellen. Toch wel belangrijk om te weten voordat je een Rolex koopt!

Rolex Sky Dweller nieuw model

4. Rolex Yacht‑Master 42 in RLX Titanium

Ook de Yacht-Master heeft een upgrade gekregen van Rolex. Net als de Sky-Dweller wordt ook de Yach-Master wordt voor het eerst gecombineerd met een Oyster band. Daarnaast is het model verstevigd met RLX Titanium. Door dit sterke materiaal kan je maar liefst tot 100 meter onder water, zonder dat dit problemen op gaat leveren!

Rolex Yacht Master 42 nieuw model 2023

5. Rolex Explorer 40

De Rolex Explorer kwam oorspronkelijk uit in 1953 met een wijzerplaat in een formaat van 36mm. In 2023 was het echter tijd voor iets groters, waardoor het formaat van de wijzerplaat nu naar 40mm is gegaan. Maar meer ruimte om met jouw dure horloge te pronken is zeker niet verkeerd, toch? Daarnaast is de Rolex Explorer een van de goedkoopste Rolex modellen.

Rolex Explorer 40 nieuw horloge

6. Rolex 1908

De Rolex 1908 is vernoemd naar het jaar waarin Hans Wilsdorf, de oprichter van Rolex, op de naam ‘Rolex’ kwam. Deze vernieuwde 2023 variant is verkrijgbaar in 18 karaats geel of wit goud. Ondanks alle vernieuwingen, heeft Rolex er voor gezorgd dat de 1908 nog steeds een klassieke uitstraling heeft.

Rolex 1908 2023 model

7. Rolex Oyster Perpetual ‘Bubble Dial’

Dit is toch wel een van de verrassingen binnen de nieuwe modellen van Rolex. Op het eerste gezicht lijkt het een kruising tussen het horloge van een klein kind en dat van een volwassene, maar Rolex heeft het toch gewaagd. De wijzerplaat met bellen is in verschillende felle kleuren te verkrijgen, mocht je dit horloge toch willen kopen. En als je hem dan toch koopt, zorg dan wel dat je weet hoe je een neppe Rolex kan herkennen.

Rolex Oyster Perpetual Lacquered Dial 2023 model

8. Rolex Day-Date 36 ‘Emoji Dial’

Dit spant toch wel de kroon als het gaat om de verrassende nieuwe Rolex modellen van 2023. Deze Day-Date toont geen dag of datum op het horloge, maar woorden en emoji’s op de wijzerplaat. De woorden die getoond worden zijn: Happy, Eternity, Gratitude, Peace, Faith, Love en Hope. Daarnaast zijn er 31 emoji’s die getoond worden in plaats van de datum.

rolex emoji horloge 2023

9. Rolex Day-Date 36

Mocht je nou gewoon makkelijk willen zien welke dag het is, heb je geluk. Naast de ‘Emoji Dial’ heeft Rolex ook een normalere variant van de Day-Date uitgebracht. Dit horloge is te verkrijgen met een goudgele, een groene en een turquoise band.

Rolex Oyster Perpetual Day Date 36 horloge