Women

Bram Krikke weet Nederlands lingeriemodel Robin Holzken te versieren

Robin Holzken

We kennen Bram Krikke allemaal als een succesvolle YouTuber en radiopresentator. Na de breuk met zijn ex-vriendin Diddi Shanna was Bram een paar maanden single, maar daar is verandering in gekomen toen hij de prachtige Robin Holzken aan de haak sloeg. Wij willen hier alles van weten, dus hebben wij Robin even onder onze aandacht gebracht.

Robin Holzken is een succesvol model

Bram Krikke liet met een foto op Instagram weten dat Robin Holzken zijn nieuwe liefje is. (De bewuste foto staat onderaan dit artikel). Deze prachtige dame komt uit Nederland, maar woont en werkt in New York. Toen ze 16 was begon de nu 24 jarige Robin met modellenwerk, maar haar echte doorbraak kwam toen ze op Instagram werd ontdekt.

Daar werd ze gescout door lingerie merk Victoria’s Secret. In de jaren na haar doorbraak als model werkte ze voor verschillende lingeriemerken en siert ze tot op de dag van vandaag verschillende billboards. Robin scoorde ook hoog in de FHM500, ze werd tweede. Onze eigen Lieke Martens zorgde eerder ook al voor extra hitte met haar FHM500 fotoshoot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Instagram Robin Holzken

Bram Krikke heeft het goed voor elkaar. Robin Holzken is een beeldschone dame. We zien de twee op een foto, dat in een fotohokje gemaakt lijkt te zijn. Ze heeft Bram een kusje op zijn wang, hij heeft een hartje als onderschrift bijgevoegd. De bekende YouTuber mag in zijn handjes knijpen met zo’n mooie vrouw naast zich.

We hebben rustig de tijd genomen om op het Instagram-account van de mooie Robin te kijken. We kunnen zien dat ze gewend is om de camera te verleiden. Wij kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van haar betoverende blik en haar prachtige lichaam, dus hebben we een compilatie van de mooiste foto’s van Robin Holzken hieronder op een rijtje gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken