Robin de Greef
Women

Robin de Greef is de perfecte blondine op jouw tijdlijn

We komen wel vaker prachtige blondines tegen op onze tijdlijn, maar Robin de Greef weet het niveau met haar looks een stukje hoger te tillen. Deze schoonheid is een populaire influencer die heel goed weet hoe ze model moet staan voor een zwemkledingmerk. Ze weet in ieder geval hoe ze verleidelijk voor een camera moet staan, dus daar staan we graag even bij stil.

Een prachtig lichaam en een zwoele blik

Als we verliefd zouden kunnen worden op een foto dan was dat bij deze meteen gebeurt, want de manier waarop Robin in de camera kijkt is op z’n minst zwoel te noemen. We zien haar poseren op een strandbed terwijl ze lekker ligt te zonnen. Dames die de zon aanbidden hebben een zongebruinde huid, wat in het geval van Robin prima samen gaat met de hoogblonde kleur van haar haren.

Als we aan vrouwen op het strand denken dat zien we ook meteen Sarah van Soelen voor ons, die regelmatig op het strand van een zonovergoten oord is te vinden. Ook Robin de Greef gaat zo te zien graag op vakantie, want de foto’s die we onder ogen krijgen zien er jaloersmakend uit. Deze dame houdt duidelijk van zon, zee, en strand, want de foto van haar in een azuurblauwe zee is absoluut in een paradijs genomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@robinndegreef)

Robin de Greef brengt schoonheid naar Instagram

Als we op haar instagram-account kijken dan weet deze aantrekkelijke blondine hoe ze moet genieten van haar leven. Ze gaat er graag op uit, zoals we kunnen zien. Net zoals Jutta Leerdam vertoeft ze graag op een boot, of ligt ze te relaxen onder een palmboom. In haar profiel zien we een link naar een webshop in zwemkleding staan, een shop waar ze naar ons vermoeden een samenwerkingsverband mee heeft.

Net zoals Grace Boor weet de knappe Robin haar geld dus te verdienen met de verkoop van zwemkleding, of ze staat er model voor, wat wij niet vreemd vinden want ze heeft een fantastisch figuur. Niet alleen bikini’s staan haar geweldig, ook cocktailjurkjes en streetwear staat haar prima. Met ruim 10K volgers weet ze de aandacht goed vast te houden, ze heeft dat van ons in ieder geval zonder enige moeite weten te grijpen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@robinndegreef)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@robinndegreef)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@robinndegreef)