Rihanna poseert in uitdagende lingerie voor haar eigen kledingmerk 1
Women

Rihanna poseert in uitdagende lingerie voor haar eigen kledingmerk

De wereldberoemde zangeres Rihanna kennen we allemaal van haar hits in de clubs en op de radio, maar deze zeer aantrekkelijke en uiterst succesvolle artiest heeft nog veel meer in haar mars. Zo heeft ze een eigen parfumlijn, en ze heeft een eigen kledinglijn waarvoor ze regelmatig zelf model staat. In dit geval poseert ze in lingerie, en die beelden wil jij niet missen.

Savage x Fenty

De vurige zangeres heeft haar roots op het tropische eiland Barbados liggen, maar ze heeft de wereld allang veroverd. Naast het feit dat ze een van de duurste artiesten ter wereld is, is de knappe zangeres ook een succesvolle zakenvrouw. Haar kledingmerk Savage x Fenty is al jaren een daverend succes, en die weet ze als geen ander te promoten.

Rihanna maakt een ware show van het promoten van haar kleding, letterlijk, want ze presenteert haar kleding tijdens een spectaculaire modeshow op Amazon Prime, The Savage x Fenty Show, waarvan de eerste editie in september 2019 te zien was. Dit jaar pakt ze goed uit met haar lingerielijn waar ze zelf graag model voor staat, en ze kan het hebben, want de knappe artiest heeft er het lichaam voor.

Rihanna geeft sneak peek van lingerielijn op Instagram

Als je het prachtige figuur van Rihanna hebt dan kun je makkelijk je eigen lingerie promoten. Ze deed dit onlangs op Instagram, waarin ze in een reeks adembenemende foto’s een voorproefje geeft op de lingerielijn die ze aan de wereld gaat presenteren. Beroemdheden in lingerie doen het altijd goed, kijk maar naar de eveneens aantrekkelijke Hailey Bieber.

Wij delen de waanzinnige beelden graag met jullie, want die willen we jullie uiteraard niet onthouden. Deze dame heeft een welgevormde derrière waar Gaby Blaaser prima naast zou passen. Wat ons betreft is de lingerielijn van Rihanna nu al een succes, we hopen dat we nog veel dames in haar setjes voorbij mogen zien komen. Check hieronder de fenomenale Instagram foto’s van deze temperamentvolle zangeres.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)