Funda

Funda parel: Prachtige Groningse rietgedekte villa

rietgedekte, villa, funda

Tijdens het Funda’en kwamen we een pareltje tegen in het noorden van het land. Maak kennis met deze prachtige rietgedekte villa in Stadskanaal. De villa kost net iets meer dan 1 miljoen en zodra je de foto’s ziet begrijp je direct dat je waar krijgt voor je geld. 

Rietgedekte villa

Het totale perceel van de villa bestrijkt 6.345 m². Daarnaast heeft het terrein ook nog een ‘schuurtje’ van ca. 338m², een eigen jachthaven en een inpandige dubbele garage. De hele woning is gebouwd met de meest bijzondere materialen, is geweldig onderhouden en heeft prachtige details. Het is de ultieme villa om zowel in te wonen als werken, vooral als je een creatief beroep hebt.

Binnen valt direct de enorme woonkamer van 81 m² op. Deze ruimte heeft een erker, een gezellige open haard en openslaande deuren naar het terras. De woonkeuken is ook ruim genoeg om jouw kookkunsten in te vertonen, deze ruimte bestaat uit 44m² met een natuurstenen vloer inclusief vloerverwarming en uitzicht op de tuin en haven.

rietgedekte, villa, stadskanaal, funda

In de aanbieding

De woning beschikt ook nog over een zogenoemde Entertainment ruimte. Deze ruimte van 55m² bestaat uit een bar, inclusief biljartje. Hier kun je een hele toffe mancave van maken. Het ultieme project voor komende zomer.

De prijs van de woning stond op € 1.395.000, maar is inmiddels gedaald naar €1.095.000. Je betaald dus €2.564 per vierkante meter. Moet je eens voorstellen wat je voor een ruime miljoen krijgt in Amsterdam. Kijk op Funda voor alle details.

rietgedekte, villa

rietgedekte villa stadskanaal funda 1