Rico-verhoven-amazon-prime-documentaire
Film & Serie

Wereldkampioen Rico Verhoeven komt met eigen docu op Amazon Prime

Rico Verhoeven is al jaren The King of Kickboxing. De Nederlandse vechter is GLORY Heavyweight World Champion Kickboxing sinds 2013. Rico zit vol ambitie, niet alleen binnen de ring. 1,5 jaar lang volgde een cameraploeg de regerend Glory-kickbokskampioen. Dit resulteerde in de nieuwe gloednieuwe documentaire RICO: Dream Big op Amazon Prime. Over dromen, ambities en zijn toekomstplannen.

Rico Verhoeven droomt groot

De prestaties die Rico heeft behaald zijn alleen mogelijk als je de lat hoog legt. Hij heeft zijn titel al tien keer met succes verdedigd en heeft daarin ook zijn eeuwige rivaal Badr Hari verslagen. Hij heeft de harten van de fans dan ook verovert met zijn onverslaanbare stijl.

We kunnen niet wachten tot Rico weer op de fight card van GLORY staat. Het eerstvolgende event in Hasselt staat in het teken van de rematch tussen Badr Hari en de Pool Arek Wrzosek. Gelukkig komt Amazon Prime nu met een documentaire over het bijzondere leven van Verhoeven. Wist je al dat de vechter ook grote ambities heeft in de filmwereld? Dit, en nog veel meer, komt naar voren in RICO: Dream big.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Trailer van RICO: Dream Big

In de documentaire zie je het succes maar ook de weg daarnaartoe. Soms lijkt alles bij de kampioen vanzelf te zijn gegaan, maar niets is minder waar. Met grote steun van zijn vader klom hij zijn weg richting de top. Hij heeft altijd moet vechten in zijn leven. Zoals hij zelf zegt: “Ik heb de trap genomen naar de top”.

Ook zijn nieuwe droom, filmster worden in Hollywood, komt aan bod. Daarnaast komen vel familie en vrienden aan het woord in de documentaire. Rico: Dream Big gaat op 4 maart in première op Prime Video. Bekijk hieronder alvast de trailer: