Ricky Gervais comedy special
Netflix

Netflix bevestigt releasedatum van nieuwe Ricky Gervais Comedy Special

Iedereen die nog steeds rouwt om de laatste aflevering van de hitserie Afterlife zal blij zijn te horen dat de releasedatum voor de nieuwste Netflix-show van Ricky Gervais is bevestigd. Het heeft even geduurd sinds Gervais zijn laatste special Humanity, maar het is eindelijk zover.

SuperNature is nieuwste comedy special op Netflix

De streamingdienst kondigde gister, op maandag 2 mei, aan dat de nieuwste comedy special SuperNature van Gervais op 24 mei online zal verschijnen, en van wat we tot nu toe van zijn stand up show hebben gezien, wordt het hilarisch. Gister gaf hij al een klein voorproefje aan zijn 14,7 miljoen volgers op Twitter.

Staande op het podium in een zwart t-shirt en broek, is de wereldberoemde cabaretier te horen die tegen het publiek zegt: “Welkom bij mijn show. Het is geen show, er zijn geen dansers of jongleurs. Het is eigenlijk gewoon een kerel die praat, en dat is in wezen wat stand up comedy is.”

Ricky Gervais zijn tweede comedy special

SuperNature wordt de tweede comedy special die Gervais voor Netflix heeft geproduceerd. De show is vorig jaar gefilmd in het Verenigd Koninkrijk en Europa, en is opgenomen op een aantal iconische locaties, waarom het het London Palladium en de M&S Bank Arena in Liverpool.

In een reactie op de Netflix-special van Gervais, schreef criticus Kevin Palmer van SundayWorld het volgende: “Gervais gaat in op zijn ongemakkelijke medische onderzoeken, hoe hij met het leven omgaat nu hij zijn 60ste verjaardag heeft gevierd en een reeks onderwerpen die de meeste komieken zouden vermijden.’

Comedy specials op Netflix

Er is op het gebied van comedy and stand-up ontzettend veel te bekijken op Netflix. Zo heeft de iconische Dave Chappelle vorig jaar nog een veelbesproken special uitgebracht. Maar ook comedians als Bill Burr en Kevin Hart zijn veelvuldig te bekijken. Meer lezen op het gebied van comedy? Lees dan ook eens één van deze artikelen: