rick-and-morty
Film & Serie

Rick and Morty: Adult Swim dropt spraakmakende teaser – nieuwe film in de maak?

Zet je maar schrap, want Adult Swim heeft zojuist een spectaculaire teaser uitgebracht van de populaire serie Rick and Morty, met de iconische Christopher Lloyd in de rol van geniale wetenschapper. Iedereen weet dat perfectie iets is wat simpelweg niet bestaat. Toch komt dit nieuws naar onze mening aardig in de buurt.

Korte Teaser van 15 seconden

In een korte clip die op vrijdag 3 september door Adult Swim op Twitter werd geplaatst speelt Lloyd de rol van Rick Sanchez, inclusief de iconische boeren. De geanimeerde wetenschapper, ingesproken door mede-bedenker Justin Roiland, is geïnspireerd door Lloyd’s personage ‘Doc’ uit de veelgeprezen trilogie Back to the Future.

In deze ‘live-action teaser’ speelt acteur Jaeden Martell Ricks verlegen, zachtaardige kleinzoon Morty, die met lichte tegenzin zijn opa volgt tijdens zijn ruimteavonturen. In de video zie je dat de twee acteurs uit een portaal springen, rechtstreeks in een levensechte replica van de garage van Rick.

rick and morty korte teaser van 15 seconden

 

 

Rick and Morty

Rick and Morty wordt al jarenlang gezien als één van de beste animatieseries die ooit is gemaakt. Rick and Morty begon als een serie korte films voor Dan Harmon en Rob Schraub’s Channel 101 filmcompetitie. De show ging eerst bij de naam ‘The Real Animated Adventures of Doc and Mharti.’ De serie werd in de eerste instantie uitgebracht als parodie op de bekende Back To The Future films.

Begrijpelijk dus dat Christopher Lloyd is gecast als Rick. Hij was zoals fans citeerden: ‘De enige mogelijke keuze’. Als je echter hoopte dat de teaser het begin zou zijn van een nieuwe film, lijkt die kans toch erg klein. De teaser van Adult Swim kwam bijvoorbeeld niet met een aankondigingsdatum of aanvullende informatie. Het netwerk heeft ook een geschiedenis in het creëren van reclamestunts voor Rick en Morty.

rick and morty

Vijfde seizoen

Het is nog onduidelijk of Martell en Lloyd op de een of andere manier te zien zullen zijn in het vijfde seizoen van de show, waarvan de twee laatste afleveringen nog moeten verschijnen. Er gloort dus nog hoop aan de horizon! Zeker als je je bedenkt dat Lloyd altijd geïnteresseerd is geweest om deel te nemen aan Rick & Morty.