releasedatum lupin deel 2
Film & Serie

Netflix onthult eindelijk releasedatum Lupin deel 2

Heel goed nieuws voor fans: Netflix heeft de releasedatum Lupin deel 2 eindelijk onthuld. En de stijlvolle inbreker keert sneller terug dan je denkt! De Franse misdaadserie is een van de best bekeken shows op de populaire streamingdienst. Daarnaast eindigde het eerste deel van het seizoen met een bloedstollende cliffhanger. Vanaf 11 juni is seizoen 2 te zien op Netflix.

Releasedatum Lupin deel 2

Het eerste deel eindigde met een spannende cliffhanger. We zagen namelijk hoe de zoon Raoul van Assane werd ontvoerd door een van Pellegrini’s handlangers. Ongetwijfeld wil Hubert Pellegrini (gespeeld door Hervé Pierre) Raoul inzetten om extra invloed uit te oefenen op Assane.

Lupin deel 2 is vanaf 11 juni exclusief te zien bij Netflix. Net zoals het eerste deel bestaat deze ook weer uit vijf afleveringen. We verwachten alle bekenden gezichten uit de serie terug te zien. Naast Omar Sy, zien we ook Hervé Pierre, Nicole Garcia en Clotilde Hesme in de Franse serie.

releasedatum lupin deel 2

Het verhaal Lupin seizoen 2

Door Assanes verlangen naar wraak op Hubert Pellegrini is zijn familie verwoest. Nu staat hij met de rug tegen de muur en moet hij een nieuw plan bedenken, ook al brengt Assane daarmee zijn eigen leven in gevaar. Om Lupin deel 2 kracht bij te zetten komt Netflix met een trailer van de serie.

Wil je alvast meer goed nieuws? Netflix heeft deel drie van Lupin al aangekocht. Het eerste seizoen van de serie wist behoorlijk te verrassen. De misdaadserie gooide bij zowel publiek als pers hoge ogen. Op IMDb weet het dan ook een 7,5 te scoren. Bekijk de nieuwe, volledige trailer hieronder.

De releasedatum Lupin deel 2 is eindelijk onthuld door Netflix. Vanaf 11 juni 2021 kunnen we genieten van het tweede deel van de serie op de streamingdienst.