Releasedatum van Amazon's Lord Of The Rings
Film & Serie

Dit is de releasedatum van Amazon’s Lord Of The Rings op Prime Video

Over films en series gesproken: Amazon’s peperdure serie die is gebaseerd op het The Lord of the Rings-universum gaat volgend jaar in première en is exclusief te zien op Amazon Prime. Dat liet het bedrijf weten in een nieuw persbericht. Als we de berichten mogen geloven is dit een van de meest gewenste shows aller tijden. We wachten al jarenlang op een update, en het lijkt eindelijk te gaan gebeuren!

Amazon’s Lord Of The Rings

Als we kijken naar de hoeveelheid geld die de serie heeft gekost (ongeveer €300 miljoen), zal de serie heel goed moeten worden. De serie zal vrijwel over de hele wereld te zien zijn bij Amazon Prime Video. Bij de release zal de serie in 240 landen te zien zijn. Hoeveel afleveringen er uitgebracht gaan worden is nog onduidelijk. Wel zal er wekelijks een nieuwe aflevering te zien zijn.

Naast het aankondigen van het nieuws over de releasedatum hebben ze ook de eerste officiële afbeelding van de show geleverd, die – volgens rapporten – uit de eerste aflevering van de serie komt. Toch blijft er nog veel onduidelijk over bijvoorbeeld de personages. Wel kunnen we oude en nieuwe gezichten verwachten. Amazon’s Lord Of The Rings zal vanaf 2 september 2022 te zien zijn.

amazon's lord of the rings

Verhaallijn Lord of the Rings

Nu we toch bezig zijn met berichtgeving, is het vermeldenswaard dat de serie nog geen officiële naam heeft. Wel is er een kleine samenvatting gegeven over wat we kunnen verwachten: “Het nieuwe epische drama brengt voor de allereerste keer de legendarische Second Age of Middle-earth-geschiedenis van J.R.R. Tolkien op het scherm.

“Beginnend in een tijd van relatieve vrede, duizenden jaren vóór de gebeurtenissen uit de boeken van The Hobbit en The Lord of the Rings van JRR Tolkien, volgt de serie een cast van personages, zowel bekende als nieuwe, terwijl ze de lang gevreesde opkomst van het kwaad in Middle-Earth bestrijden.”

Amazon's lord of the rings verhaallijn

Het is dus nog even wachten voor we van dit meesterwerk op Amazon Prime Video kunnen genieten. Tot die tijd moet je het doen met andere goede films en series. Om je op weg te helpen hebben we hier een aantal goede suggesties voor je: