Kom uit de relatiesleur met deze 3 tips
Life

Kom uit de relatiesleur met deze 3 tips

Ga je naar Zuid-Frankrijk met de auto op vakantie? Dan ben je een lange tijd onderweg op de snelweg. Na heel wat kilometers ben je dit ongetwijfeld zat. Je hebt het idee dat je continu hetzelfde ziet en meemaakt. Dit geldt niet alleen in zo’n situatie, maar kan ook voor je relatie zo zijn.

Als jullie continu hetzelfde doen, is het goed mogelijk dat de sleur in de relatie komt. Jullie hebben elkaar onvoldoende uitgedaagd en zijn mogelijk teveel met andere dingen bezig. Gelukkig is het zeker mogelijk om uit de relatiesleur te komen. Hoe? Dit doe je het beste met onderstaande drie tips.

Tip 1: verras je partner eens goed

Een van de beste opties is om je partner eens goed te verrassen. Wil je als vrouw zijnde je partner op een goede manier verrassen? Trek dan eens een mooi, nieuw setje aan en geef je geliefde bijvoorbeeld een sexy lapdance. Hier maak je je partner ongetwijfeld letterlijk en figuurlijk wakker mee. Je lief ziet waarschijnlijk in dat het veel leuker is om op deze manier aandacht aan elkaar te besteden. Dat belooft wat voor de toekomst!

Uiteraard kun je als man zijnde je partner ook verrassen. Geef bijvoorbeeld een heerlijke massage. Zet wat heerlijke geurkaarsen neer en koop hier een lekkere massageolie voor, zodat de massage nog aangenamer wordt.

Tip 2: beleef quality time met elkaar

In de huidige maatschappij zijn we nogal snel afgeleid. Mogelijk begint er een televisieprogramma over een kwartiertje of krijg je weer een melding op je smartphone. Door dergelijke afleidingen hebben weinig mensen nog echt oog voor hun partner.

Wil je graag uit de relatiesleur komen? Dan is het van belang om juist oog voor elkaar te hebben en te krijgen. Dit krijg je voor elkaar door veel qualitytime met elkaar te beleven. Maak afspraken over het smartphonegebruik of hou een avond in de week voor elkaar vrij om er samen op uit te gaan.

Tip 3: probeer nieuwe dingen in bed uit

Het kan nooit kwaad om nieuwe dingen in bed uit te proberen. Hiermee creëren jullie meer spanning waardoor jullie relatie in een andere fase terecht komt. Bovendien kun je op talloze manieren nieuwe dingen in bed uitproberen. Zo is het mogelijk om nieuwe sextoys te kopen en uit te proberen, zoals een dildo of cockring. Grote kans dat jullie hier veel genot uit zullen halen.

Ook is het mogelijk om nieuwe standjes uit te proberen. Daarbij is het ook mogelijk om eens naar andere plekken dan alleen de slaapkamer te kijken. Als jullie met name in bed de liefde bedrijven, is het advies om je creativiteit eens de vrije loop te laten gaan. Mogelijk komen jullie op bepaalde plekken uit waar jullie graag de liefde willen bedrijven.

Afsluitende tip: laat jullie fantasie de vrije loop gaan. Deel deze fantasieën met elkaar en wakker daarmee het vuur in jullie relatie weer aan. Het is het waard!