Life

Dit zijn de 7 grootste redenen waarom vrouwen een man dumpen

redenen vrouwen dumpen man

Gedumpt worden door vrouwen is klote. Daar zullen ze vast een reden voor hebben maar welke? Het voelt alsof ze je verliefde hart uit je lichaam rukt, en er daarna een uitgebreide tapdans op doet. Maar waarom heeft ze je naar het land der vrijgezellen gebonjourd? Er moet toch iets gebeurt zijn wat ervoor heeft gezorgd dat ze je liever kwijt dan rijk is? Wij voelen met je mee, dus hebben we de grootste oorzaken van dit hartzeer opgezocht.

1. Teveel met andere vrouwen bezig

Het is leuk voor je ego als je aandacht krijgt van andere vrouwen, maar het is een stuk minder leuk voor je vriendin. Het is logisch dat ze op een gegeven moment zegt dat je lekker bij die andere chick kan blijven als je daar zoveel aandacht voor hebt. En Bam! voordat je het weet ben je gedumpt. En dan zul je zien dat die andere chick jou ook niet meer wilt.

2. Je verwaarloost haar

Als je haar verwaarloost dan kun je erop rekenen dat ze jou op een gegeven moment he-le-maal zat is, en je keihard bij het grofvuil gooit. Als je om haar geeft dan stop je tijd en moeite in haar, en niet in je hobby, zoals pokémonkaarten of zo. Aandacht is de generator van een relatie, zonder dat loopt het niet.

vrouwen dumpen mannen

3. Te druk met je werk

Dit valt ook onder het kopje verwaarlozing. Een vrouw kan een hardwerkende en ambitieuze man zeker waarderen, en zelfs aantrekkelijk vinden. Maar als je meer op kantoor slaapt dan bij haar in bed dan kun je er op een gegeven moment op rekenen dat haar bed helemaal verboden terrein wordt.

4. Je hebt kritiek op haar uiterlijk

Je mag best je mening geven. Maar als je continu kritiek hebt op haar uiterlijk, dan geef je haar een onzeker gevoel, en daar zit ze absoluut niet op te wachten. Je bent toch op haar gevallen zoals ze eruit ziet? Waarom ga je daarna dan plotseling kritiek uiten? Zij zal dat niet snappen, dus kan jij lekker op zoek naar onweerstaanbare vrouw die wel aan jouw ideaalbeeld voldoet.

vrouwen uiterlijk

5. Je bent nog niet volwassen genoeg

Of andersom. Als jullie beiden in een andere levensfase zitten dan gaat het niet werken. Zit jij nog het liefste elk weekend in de kroeg, terwijl zij graag op de bank leest over zwangerschappen? Dan weet je eigenlijk al dat ze niet zit te wachten op een vent zoals jij. Dan is het gat van de deur al snel gevonden.

6. Je bent te dominant

En met dominant bedoelen we dus niet stoer en ruig, maar te overheersend en agressief. Als ze op een gegeven moment het gevoel heeft dat jij haar leven in negatieve zin controleert, dan wordt het logischerwijs benauwd en sta je zo aan de kant. De enige persoon die je dan de schuld van de breuk kan geven is de man in de spiegel.

7. Je bent te asociaal

Eigenlijk komen we een beetje terug op het respecteren van je vriendin. Dit ligt in het verlengde van nummer 2. Je hoeft echt niet elke deur open te houden of stoel aan te schuiven. Maar je kan jezelf op zijn minst een beetje goed en stijlvol kleden voor haar, en haar laten zien dat je best attent kan zijn. Doe je dat niet? Dan is er vast een man die wel de nodige moeite voor haar wilt doen. Dus doei.

vrouwen uiterlijk