Red-bull-unlocked-a'dam-toren-feest
Foto: Red Bull
Media

Red Bull Unlocked: 12 clubs onder één dak voor feest van het jaar

Het nachtleven is van het slot en de knaldrang is op weg naar een nieuw hoogtepunt. Red Bull viert daarom het leven met een episch groot feest: Red Bull Unlocked. Op 1 en 2 april kun je genieten van 12 bekende clubs en bars onder het dak van de A’DAM Toren. Dit belooft een legendarische avond te worden en kunnen we nu al gaan zien als het feest van het jaar.

Red Bull Unlocked: uniek concept

In elke vriendengroep zijn er veel verschillende meningen en voorkeuren. Van muziek, publiek tot locatie. Het is vaak een hele taak om te bepalen waar je heen gaat. Red Bull Unlocked lost dit op een geniale en baanbrekende manier op. Het is een soort divers festival, maar dan binnen.

12 clubs onder één gezellig dak

Dit nieuwe concept brengt 12 diverse clubs en bars onder één gezellig dak. Perfect om in twee avonden al die avonden die je de laatste jaren hebt gemist in te halen. De deelnemende clubs zijn bekende namen als de Chin Chin Club, De Kopstootbar, Club NYX, Jimmy Woo en Duke of Tokyo. Elke club zorgt voor zijn eigen sfeer, publiek en ambiance in de verschillende ruimtes van de karakteristieke A’DAM Toren.

Red Bull unlocked A'dam toren

Koop hier je tickets

Tickets slechts 48 uur beschikbaar

Red Bull Unlocked is de perfecte manier om met al jouw vrienden het leven te vieren. Door de diverse selectie aan clubs is er voor ieder wat wils. De line-up volledige wordt binnenkort bekend gemaakt maar kijkend naar de clubs zit dit wel snor. De namen die wel al bekend zijn gemaakt zijn Fiesta Macumba Soundsystem, Sophie Straat en Elias Mazian.

“Na 2 onzekere jaren zijn we ontzettend blij de deuren eindelijk weer te mogen openen. Dat we tijdens Red Bull Unlocked het nachtleven nog extra mogen vieren, is de kers op de taart ”, aldus Junior van Keulen, programmeur van Club NYX. “Het nachtleven is voor veel mensen echt een veilige haven waar iedereen mag zijn wie zij willen zijn. Met trots vertegenwoordigen wij daarom als club de LGBTQ+ gemeenschap tijdens dit unieke evenement waarbij de Amsterdamse nacht weer op een voetstuk wordt geplaatst.”

Kaartverkoop start 24 februari om 10:00 uur

Datum: 1 en 2 april 2022
Tijden: 20:00 uur – 02:00 uur
Locatie: A’DAM Toren
Ticketprijs: €32,50

Koop hier je tickets