Deze Red Bull MotoGP motoren zijn nu in de aanbieding 1
Wheels

Deze Red Bull MotoGP motoren zijn nu in de aanbieding

De MotoGP is de heilige graal van het motorracen.  Het is en blijft een droom voor menig man (en vrouw) om een keertje op een echt MotoGP-monster te zitten. Deze unieke droom kan voor de rijke stinkerds nu realiteit worden. Met een flinke zak dinero’s kun je namelijk een motor van het Red Bull KTM team kopen.

Het feit dat dit nu mogelijk is gemaakt door Red Bull KTM is heel erg uniek. De officiële MotoGP teams gooien hun motors bijna nooit in de verkoop. In 2012 was Ducati het laatste team dat een aantal van hun motoren verkocht. Een droom voor de echte fan. Het is vergelijkbaar met een Formule 1 team dat opeens een van z’n oude bolides te koop zet.

Red Bull MotoGP KTM motoren in de verkoop

Red Bull KTM verkoopt nu twee RC16 motoren die in het 2019 seizoen werden gebruikt. Pol Esparga reed in dat jaar op deze RC16 en eindigde in de middenmoot, op de 11e plek. Een prima plek voor het Red Bull team.

Laten we het nu even hebben over de specs van deze machine. De echte motorliefhebber zal namelijk een sneller kloppend hart krijgen van alle details van deze KTM. Denk aan fiber swing-arms, magnesium velgen en de allerbeste remmen die je kunt voorstellen. Je racet namelijk op een 1.000 cc V4 motor die meer dan 265 pk levert. Binnen 3,3 seconden zit je op de 160, gas erop!

Deze Red Bull MotoGP motoren zijn nu in de aanbieding

Als bonus krijg je bij aankoop van deze motor ook nog een gesigneerde helm van Pol Espargaro en een meet en greet met de coureurs van Red Bull. De prijs? Niet schrikken. Voor een kleine €290.000,- is deze brute machine van jou.

Als extraatje krijg je er ook nog een door Pol Espargaro gesigneerde helm bij en een VIP MotoGP event pack, waarbij een meet and greet met de coureurs op de planning staat. Hier kun je meebieden naar de RC16 bikes van Red Bull KTM.

Deze Red Bull MotoGP motoren zijn nu in de aanbieding

Deze Red Bull MotoGP motoren zijn nu in de aanbieding3 Deze Red Bull MotoGP motoren zijn nu in de aanbieding4