Rapper Boef voor rechter vanwege 300 km/u ritje in Audi RS6

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Rapper Boef hangt een rijontzegging van een jaar en twee tot drie weken celstraf boven het hoofd. De aanleiding? Een filmpje uit 2016 waarin de rapper vol trots laat zien hoe hij met 300 kilometer per uur over de snelweg jankt.

Na het filmpje uit 2016 schijnt Sofiane Boussaadia – zijn echte naam – nog zeker twee keer flink te hard te hebben gereden. Het is niet de eerste keer dat rapper Boef in aanraking komt met justitie, daarom verwacht strafrechtadvocaat Pieter van der Kruijs dat Boef een flinke straf te wachten staat.

“Als je drie keer te hard rijdt waarvan één keer zo’n driehonderd kilometer per uur, ja, dan kun je echt wel wat verwachten. Ik reken op een forse ontzegging van de rijbevoegdheid. Zeker wel een jaar, plus twee tot drie weken celstraf.”

Op 11 september moet Boef voor de rechter verschijnen en hoort hij welke straf hij opgelegd krijgt. Het kan dus nog wel even duren voordat hij weer op zijn 22 inch velgen door de straten van Tilburg rijdt.

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....