rafael nadal jacht nico rosberg
Geld & Carrière

Neem een kijkje in het miljoenen jacht van Rafael Nadal

Rafael Nadal is een van de grootste tennislegendes aller tijden. Hij is al twintig jaar aan de top van zijn kunnen aan het presteren. Dit doet hij door een mix van doorzettingsvermogen, talent en natuurlijk een beetje geluk. Deze combinatie heeft hem geen windeieren gelegd. De zomers spendeert hij namelijk in een schitterende jacht waarvan het water je in de mond loopt.

Rafael Nadal bezit een mega jacht

Voormalige Formule 1-kampioen Nico Rosberg kreeg de kans om bij Rafael Nadal op bezoek te gaan. De tennisser gaf een exclusieve tour aan de Duitse ex-coureur van Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Nico Rosberg is na zijn race carrière met Youtube aan de slag gegaan en heeft daar inmiddels al meer dan een miljoen volgers. Op zijn account neemt hij je mee naar exclusieve plekken. Daar hoort deze luxe boot van Nadal bij.

Deze jacht heeft letterlijk alles waar je van droomt. De tour begint met jetski’s, een seabob en jetsurf. Hij heeft dus genoeg speeltjes om de zomer mee door te komen. Na de speeltjes is het tijd voor de ‘woonkamer’. Er staan maar liefst zes televisies, waarop voornamelijk sport gekeken wordt. Nadal wil duidelijk niks missen.

rafael nadal jacht

Schitterende details en bovendek

In de cabines zijn twee verblijven voor gasten te vinden. Het ontbreekt de gasten aan niets, ze hebben dan ook een eigen badkamer inclusief bad en douche. Zelf slaapt Nadal natuurlijk in een master bedroom, inclusief kingsize bed en een balkon waarop hij heerlijk van de zon kan genieten.

Op het bovendek is genoeg plek om te ontspannen. Zowel loungen als eten en drinken, het dek is voorzien van een biertap en een barbecue. Wat zo’n extreem luxe jacht kost? Nadal heeft er ongeveer 4,4 miljoen euro voor moeten betalen. Bekijk de prachtige aflevering en rondleiding hieronder: