Women

Rachelle van Waardhuizen zet Instagram in vuur en vlam met bikinishoots

rachelle-van-waardhuizen-instagram
Foto: Castaway Model Management

Bij Manly zijn we altijd op zoek naar accounts van mooie vrouwen die minder bekend zijn. Bij het scouten zijn we onlangs op het profiel van Rachelle van Waardhuizen gestuit. Deze brunette zet het internet op stelten met haar uitdagende shoots. We zijn dan ook verbaast dat ze nog geen tienduizenden volgers heeft. De ultieme reden om haar vandaag even extra in het zonnetje te zetten, voor zover ze dit zelf nog niet doet tijdens haar tropische shoots.

Rachelle van Waardhuizen: sensatie op de socials

De Nederlandse Rachelle is een opkomend model en staat daarom ook bij meerdere grote castingbureau’s wereldwijd ingeschreven. Ze is te vinden in Zuid-Afrika, Portugal, Zweden en zelfs in Griekenland. Stuk voor stuk landen waar meer dan genoeg animo is om Rachelle op de mooiste plekken te fotograferen.

Ze heeft meerdere grote fotografen waar ze mee heeft gewerkt, die haar stuk voor stuk op de beste manier hebben vastgelegd. Op de site van Boss Models, een bekende Agency uit Kaapstad, lezen we dat de brunette een typische Nederlandse is. Met haar 178 cm en smalle waist is ze dan ook perfect geschikt voor verschillende internationale bikini merken, die haar daarom ook goed weten te vinden.

Groeien op Instagram

Momenteel heeft Rachelle 5,7K volgers op Instagram. Een mooie fanbase, al kunnen daar wat ons betreft nog duizenden volgers bij. FHM heeft de brunette al op de shortlist gezet voor de FHM500 volgend jaar, de lijst die dit jaar werd gedomineerd door Romy Monteiro. Een strakke actie die we keihard supporten. Dit zal zeker een boost zijn voor haar accounts.

Het was lastig kiezen uit alle foto’s die ze op haar profiel heeft staan. Toch hebben we een selectie kunnen maken om je een goed beeld van Rachelle te geven. Een verrijking op jouw tijdlijn, toch? Enjoy en oordeel zelf!