Tech

Bang dat jouw e-bike gestolen wordt? De Premium Q van QWIC is dé oplossing

QWIC Premium Q e-bike diefstal

E-bikes zijn populairder dan ooit. Ze zijn duurzaam, steeds geavanceerder en je hebt ze in verschillende soorten en maten. Maar helaas zijn ze ook bij dieven populairder dan ooit. Diefstallen onder e-bikes groeien jaarlijks en een reden dat sommige mensen het niet aandurven om er eentje aan te schaffen. Het Nederlandse merk QWIC heeft nu de oplossing bedacht: de Premium Q.

Geen zorgen meer met de Premium Q van QWIC

Je kunt voortaan met een gerust hart van jouw e-bike genieten. De Premium Q heeft namelijk een geïntegreerd GPS systeem om diefstal tegen te gaan. QWIC won al meerdere awards voor hun designs, nu scoren ze ook hoog op anti-diefstaleigenschappen. Dit doen ze met het geïntegreerde GPS systeem met de service van 4GS (het grootste securitybedrijf ter wereld).

Met dit handige systeem kun je de Premium Q op elk moment lokaliseren. Ook krijg je direct een berichtje wanneer jouw fiets een gebied verlaat. Door het geïntegreerde systeem kan een gestolen e-bike gevonden worden met de aanvullende mobiliteitsverzekering. Hierdoor kun je jouw e-bike met een gerust hart gebruiken en stallen.

QWIC Premium Q

Makkelijkste manier van aangifte doen

Daarnaast kun je via de app zonder moeite de verzekeraar en de politie op de hoogte brengen. Je hoeft dus nier meer los aangifte doen. Is de e-bike niet binnen drie weken gevonden? Dan krijg je gewoon een gloednieuwe Premium Q. Makkelijker gaat het letterlijk niet worden.

Je kunt de Premium Q aanschaffen vanaf €4499. Benieuwd naar alle QWIC-functies en onze ervaringen? Wij schreven eerder al een review over de QWIC RD11 Speed. Check de website van QWIC voor alle opties en modellen.