Film & Serie

Quentin Tarantino bezig met een nieuwe achtdelige miniserie

quentin tarantino

Quentin Tarantino heeft onthuld dat hij plannen heeft om een televisieserie te gaan maken van acht afleveringen. Dit nieuws deelde hij tijdens de promotie van zijn nieuwe boek Cinema Speculation. In het interview was hij niet bepaald openhartig over zijn nieuwste project. Toch liet hij wel het een en ander los erover.

Quentin Tarantino

Na drie decennia gigantisch populaire film te hebben gemaakt, heeft tweevoudig Oscarwinnaar Quentin Tarantino onthuld wat zijn volgende project gaat worden: een tv-show. Naar verwachting zal Tarantino volgend jaar te zien zijn op onze tv-beeldschermen met zijn achtdelige miniserie.

De laatste keer dat de befaamde filmmaker werk deed voor televisie dateert alweer uit 2005, waar hij twee afleveringen van CSI: Crime Scene Investigation regisseerde. Sindsdien is het al vaker voorgekomen dat hij flirtte met een terugkeer op het tv-beeldscherm.

Wat we tot nu toe weten

Daar kunnen we kort over zijn – eigenlijk bijna niks. Hoewel hij in het verleden al wel wat werk heeft gedaan voor televisie, zal deze serie zijn eerste volledig originele oeuvre voor televisie worden. Het gesprek wat hij had in NYC ging ook in op andere projecten die hij de afgelopen jaren heeft gedaan, net als zijn nieuwe boek ‘Cinema Speculation

De schrijver-regisseur vertelde dat hij een toneelstuk had geschreven voordat ‘Once Upon a Time in Hollywood’ was voltooid. Hij verklaarde ook dat hij was benaderd om een ​​​​dialoogpoetsbeurt te geven aan Samuel L. Jackson’s “Shaft” -reboot uit 2000, maar hij wees het aanbod af.

Films & Series Quentin Tarantino

Wat we in ieder geval weten is dat het er naar uitziet dat Tarantino’s eerste miniserie begin volgend jaar gefilmd gaat worden. Tot die tijd moeten we dus nog even geduld hebben. Als je echter niet kan wachten, zijn dit de beste films van Quentin Tarantino volgens onze redactie, zodat je nog wel even zoet bent.