puma x haribo sneakers, suede
Style

Puma en Haribo droppen een onbegrijpelijk lekkere samenwerking

Puma en snoepproducent Haribo zijn een toffe samenwerking aangegaan. Samen hebben ze een hele nieuwe lijn sneakers ontworpen, met een paar hele toffe details. Ieder paar sneakers heeft namelijk de iconische gummy bear als hangtag. Dat is nog eens een lekkere collab!

Puma x Haribo sneakers

Het is tegenwoordig heel gebruikelijk dat verschillende merken met elkaar samenwerken. Vaak zijn dit collaborations die je in eerste instantie helemaal niet zou verwachten. De Puma x Haribo collab is er precies zo eentje waarvan je hem niet aan zag komen, maar die wel heel erg tof is.

De sneakers heten officieel Haribo x Puma Suedes en komen uit in drie verschillende colorways: rood, geel en groen. De collectie is een ode aan de legendarische gummy bears, de snoepjes die we allemaal kennen. Inmiddels heten de gummy bears officieel Gold Bears, toch blijven wij gewoon spreken van Gummy Bears, maar dat terzijde. Het resultaat is een hele toffe casual lijn.

Haribo x Puma, sneakers

Haribo gummy hangtags

De sneakers zijn gebaseerd op de bekende Puma Suede Classix XXI. Deze variant zit vol met echte Haribo-details, denk aan de hangtags en het logo op de tong. Ook zie je de gummy bears terug in de zool en boven de hiel vind je ook een beertje. Al deze details zijn helaas niet eetbaar.

De schoenen komen op 2 juli uit en zijn te koop voor 80 euro. Een prima prijs voor een unieke collaboration. Naast sneakers zijn er ook kledingstukken uitgebracht, deze items zijn nu al te koop. Een onbegrijpelijk lekkere samenwerking als je het ons vraagt! Check de volledige collectie hier.

haribo puma sneakers geel

haribo puma sneakers rood