Crypto

Wat is PulseX en wordt dit crypto-project de grote klapper van 2022?

PulseX PulseChain Cryptocurrency

Transactiekosten op het Ethereum-netwerk zijn ongelofelijk hoog. Dit is de reden dat investeerders zoeken naar betaalbare alternatieven. Vooral het sturen, staken en unstaken van HEX was het afgelopen jaar bijna niet te betalen. De oprichter van HEX, Richard Heart, besloot hierop een betere versie van Ethereum te maken. Dat wordt Pulsechain (PLS). We gaan het in dit artikel hebben over het project Pulsechain en de PulseX token.

Wat is Pulsechain?

Pulsechain is een fork van Ethereum. Een fork betekent niets meer dan een afscheiding, van in dit geval van het Ethereum blockchain. Het ambitieuze project organiseert hiermee de grootste airdrop ooit. Alle altcoins die jij op het Ethereum-netwerk in je wallet hebt worden gekopiëerd naar het Pulsechain-netwerk. Sterker nog; als je HEX staked dan worden deze coins verdubbelt.

Pulsechain belooft een verbeterde versie van Ethereum te worden en onderscheid zich hierin vooral door de lage transactiekosten, vier keer meer transactiedoorvoer, en er zullen nooit extra Pulse-tokens gemined worden. Dit houdt simpelweg in dat er nooit meer coins bij zullen komen. Hoe schaarser het aanbod, hoe meer de coin waard wordt.


PulseX is de DEX van Pulsechain

PulseX is de gedecentraliseerde Exchange (DEX) van Pulsechain. Hierop kan je ERC-20 munten (coins die draaien op het Ethereum netwerk) swappen voor andere coins. Je kunt er $PLS (Pulse tokens) bijvoorbeeld swappen naar $PLSX tokens (PulseX tokens). De PulseX tokens zijn echter nog niet te koop. Ze kunnen worden verdient door andere ERC-20 tokens te ‘sacrificen’. Hoe dat in zijn werk gaat zie je in het onderstaande filmpje.

Volgens Richard Heart zou de prijs van Pulse token (PLS) 10.000 keer in waarde kunnen toenemen, op zijn twitteraccount deelt hij het laatste nieuws en de ontwikkelingen met betrekking tot Pulsechain en PulseX. Wij verwachten in ieder geval nog veel van dit project, dus hou het goed in de gaten!

https://www.youtube.com/watch?v=IixAKBB4gQw

Nederlandse uitleg door Cryptocommunity.nl

Onze vrienden Abe Dijkstra en Max Kruisbrink van cryptocurrency specialisten Cryptocommunity.nl zijn ook razend enthousiast over PulseX en de mogelijkheden. Hieronder een heldere en uitgebreide uitleg van de nieuwe Pulsechain DEX en waarom ook jij deze gouden kans niet wilt missen.