puck moonen
Women

Puck Moonen in strak badpak is het hoogtepunt van jouw dag

We zien wielrenster Puck Moonen vrijwel altijd op de foto terwijl ze fietskleding draagt, maar ze wist haar volgers onlangs aangenaam te verrassen met een bikini-foto waarop ze aan de rand van een zwembad ligt te zonnen. De blonde wielrenster legt flink wat kilometers af, dus fietsten we even een stukje mee om haar beter te leren kennen.

Wielrenster uit Brabant

De 26-jarige Brabantse Puck is een doorzetter waar je respect voor moet hebben. Een paar jaar geleden reed ze als veelbelovende prof bij de vrouwen. Ze reed onder andere voor Lotto Soudal, Chevalmeire en opvolger Bingoal Casino. Ze zat echter niet op haar plek bij de laatstgenoemde ploeg, waarna ze halverwege het seizoen overstapte naar WV De Jonge Renner. Ze besloot echter niet bij de pakken neer te zetten.

De mooie Puck was een tijdje haar fietsplezier kwijt, maar dat heeft ze inmiddels weer terug. Ondanks het feit dat ze geen grote klassiekers heeft gereden is Puck Moonen wel een bekende naam in de wielerwereld. Dat zien we terug aan haar volgers op Instagram. Net zoals topsporter Jutta Leerdam heeft ze aardig wat fans.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen geniet in bikini van zon op Instagram-foto

Puck plaatste onlangs een Instagram foto waarop ze in een bikini aan de rand van een zwembad ligt. Het is natuurlijk heerlijk om wat extra zonnestralen te pakken na een intensieve rit op de fiets. De sportieve blondine neemt het er lekker van, en gelijk heeft ze. We kunnen op de foto zien dat ze het uiterste uit haar lichaam weet te halen, want ze ziet er afgetraind uit. Misschien kan ze een keer met de Belgische Elody Kuijper trainen.

Puck Moonen staat bij deze op ons lijstje met favoriete sporters, want wij kunnen echte doorzetters wel waarderen. Deze stralende dame weet hoe ze haar grenzen moet doorbreken, en neemt uiteraard ook de tijd voor wat ontspanning, zoals we op de foto hieronder kunnen zien. Wij vermoeden dat we in de toekomst nog veel gaan horen van de talentvolle wielrenster, wij hopen het van harte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)