gepersonaliseerde kroeg tuin
Food & Drinks

My Little Pub: jouw gepersonaliseerde kroeg voor in de achtertuin

Is het jouw ultieme droom om een eigen pub in de achtertuin te hebben? Enter My Little Pub realiseert deze droom voor mensen. Ze maken schitterende, op maat gemaakte, kroegen voor in de achtertuin. In dit artikel laten we je zien wat dit bedrijf allemaal maakt. Lekker pilsen met je maten!

Jouw eigen kroeg in de tuin

Steve Rosling, het genie achter dit project, heeft al veel ervaring met het bouwen van kroegen. Hij heeft in zijn carrière veel pubs gebouwd in Ierland en Engeland. Hij besloot daarom Enter My Little Pub op te richten, samen met schoonvader Gary. De visie: ‘lokale pubs’ nog dichter bij de mensen te brengen. Prachtig initiatief waar we volledig achter staan!

De eerste pub werd O’Loughlin’s. Deze pub werd naar de schoonvader van Steve vernoemd. Deze prachtige pub is een prototype en je kunt direct zien wat je allemaal kunt verwachten als je een pub aanschaft. De pub is 3.6 meter bij 2.8 meter, een gezellig formaatje met genoeg ruimte voor jouw vriendenkring. Je krijgt het gevoel alsof je midden in Dublin of op het Engelse platteland bent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door My Little Pub (@mylittlepub)

Een eigen pub bestellen doe je zo

Na het bouwen van O’Loughlin’s, is de business van Rosling als een speer gegaan. Vooral in Nieuw-Zeeland heeft het bedrijf inmiddels veel pubs mogen creëren. De pubs worden namelijk ook nog eens naar de locatie verzonden. Daardoor kan My Little Pub wereldwijd leveren. Van Nederland tot Australië.

Mocht je zelf een pub willen dan weet je dus waar je moet zijn. De basismodellen beginnen bij 70.000 dollar, de duurdere en geavanceerde versies kosten 100.000 dollar. Je kunt zelf jouw ideeen voorleggen en opties geven. My Little Pub schetst dan een eerste draft en zodra je tevreden bent beginnen ze met bouwen. Cheers mate!

my little pub gepersonaliseerde kroeg