playstation PS5 verloting bcc
Tech

Pak je kans: BCC verloot nieuwe voorraad PS5

Nog steeds op zoek naar een PS5? Sluit dan aan in de rij. Elke mogelijkheid om een Playstation 5 aan te schaffen proberen we natuurlijk te pakken. En goede vrienden delen kansen met elkaar. Vandaar dat we een nieuwe kans voor jullie hebben gespot. BCC heeft nu een inschrijfformulier voor de PS5 online gezet.

Inschrijfformulier voor de Playstation 5 bij BCC

Het kopen van een Playstion 5 is het moeilijkste spel tot nu toe gebleken. Sony kan de enorme aanvraag niet aan en daarom zijn er veel teleurgestelde fans. Toch weten we, de aanhouder wint. Bij BCC maak je nu op nieuw kans op een nieuwe ‘verloting’.

Je kunt je namelijk via een formulier inschrijven (morgen is de laatste dag) tot 1 september. Hiermee meld je je aan voor de aankoop van een PS5. Daarna verloot BCC de nieuwe voorraad onder de inschrijvers. Als je de gelukkige ‘winnaar’ bent moet je de console natuurlijk wel nog aftikken.

Enorme vraag naar PS5

“Het zal niemand ontgaan zijn, de vraag naar de PS5 isgroter dan het beschikbare aanbod vanuit de leverancier. Om iedereen even veel kans te geven de PlayStation 5 te kopen, hebben wij besloten om de verkoop op basis van inschrijving en loting te doen”, aldus BCC.

Als je wint heb je twee opties. Je kunt kiezen voor de PlayStation 5 DIGITAL edition met één extra controller (zwart) en de headset Steelseries Arctis 3, met een totale waarde van 539,97 euro. Of je gaat voor een pakket ter waarde van 714,96 euro. Daarin zit een PS5 5 DISK edition, één extra controller (wit), de game Ghost of Tsushima en de headset Steelseries Arctis 3.

Je kunt je voor maximaal 1 PS5 per persoon inschrijven, per adres en mail. Je kunt je hier inschrijven. De deadline voor inschrijving is 14.00 op woensdag 1 september. Aarzel dus niet. Ben jij al in het bezit van een PS5? Check dan deze toffe Playstation zitzak!