PS4-spelers kunnen straks eindelijk hun naam veranderen!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Ben je het zat om steeds belachelijk gemaakt te worden om je nickname die je 10 jaar geleden hebt verzonnen? Binnenkort ben je gelukkig van al dat gezeur af! Het wordt namelijk mogelijk om je PSN naam te veranderen. 

Dit geweldige nieuws werd laatst bekend gemaakt op de website van PlayStation zelf. Natuurlijk zullen een paar mensen eerst de bètaversie mogen testen, totdat alle mogelijke issues met de veranderingen zijn verholpen. 

Gelukkig zal de eerste naamverandering kosteloos zijn, maar daarna zal je helaas een bepaald bedrag moeten betalen. De beta gebruikers kunnen de functie in november al verwachten en begin 2019 zal iedereen gebruik kunnen maken van de naamsverandering. 

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....