priscilla huggins
Women

Maak kennis met de bloedmooie Priscilla Huggins

Soms komen we schoonheden tegen die een onuitwisbare indruk maken op ons netvlies. Priscilla Huggins is zo’n schoonheid. Deze prachtige vrouw vliegt de hele wereld over voor fotoshoots en maakt hierbij een onvergetelijke indruk op iedereen die haar prachtige foto’s bekijkt. We willen graag meer van haar weten, dus besloten we om dit model wat extra aandacht te geven.

Priscilla Huggins Ortiz is een prachtig model

De 27 jarige Priscilla Huggins is geboren in Puerto Rico maar woont nu in Miami, Florida. Toen ze jong was hield ze zich vooral bezig met acteerlessen. Nadat ze was afgestudeerd ging ze steeds meer modellenwerk doen, wat we haar in dank afnemen. Dankzij haar bloedmooie uiterlijk is Priscilla een veelgevraagd model.

Nadat ze een fotoshoot voor Playboy had gedaan schoot haar carrière als model de lucht in. Ze werkt momenteel voor drie prestigieuze modellenbureaus en doet klussen voor merken zoals Gucci, Vogue en Maybelline. Ze figureerde ook in verschillende videoclips, zoals de clip hieronder, van Sage The Gemini.

Instagram Priscilla Huggins

De mooie Priscilla Huggins is erg actief op social media. Haar Instagram account heeft op dit moment 746K volgers en ook haar TikTok account heeft een groeiend aantal volgers. Dit prachtige model is nog lang niet klaar met haar carrière als topmodel en we denken dat we nog veel van haar gaan zien.

We houden haar stappen goed in de gaten en laten jullie meteen weten als ze zich weer van haar beste kant laat zien. Tot die tijd hebben we de mooiste foto’s van deze vrouw voor jullie verzameld en hieronder op een rijtje gezet. Priscilla Huggins is een bloedmooie verrijking voor jouw tijdlijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken