Pringles lanceert hips met Döner kebab en pulled pork smaak
Food & Drinks

Pringles lanceert chips met Döner kebab en pulled pork smaak

Tussen al het rotnieuws van de afgelopen dagen hebben wij voor jullie gezocht naar wat gezelligere content. Iets om je op te vrolijken. In deze zoektocht zijn we gestuit op iets waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden. Pringles heeft namelijk stiekem twee nieuwe smaken gelanceerd, en wij kunnen niet wachten om ze te proeven.

Het gaat namelijk om de chips smaken Doner Kebab en een Pulled Pork Burger. Dit zijn drie werelden die samen komen en klinken als de hemel in de vorm van een Pringles bus. Voortaan hoef je dus niet meer naar de snackbar voor jouw Doner Kebab na een avondje flink pilsen. Je kunt gewoon een bus Doner Kebab Pringles in je voorraadkast verstoppen voor deze belangrijke geniet momentjes.

Deze heerlijke smaken zijn al een tijdje in het buitenland te koop, maar de oplage is nog beperkt verkrijgbaar bij Sainsburry’s in de UK. In Nederland moeten we nog even wachten voordat deze twee smaken uitkomen. We hebben de makers van Pringles en Sainsburry’s gevraagd wanneer ze naar Nederland komen maar hier hadden ze nog geen duidelijk antwoord op helaas. Stay tuned!