Media

Pride Amsterdam: hier win je een weekend vol feest inclusief verblijf met Booking.com

pride-amsterdam-booking-winnen

Ter gelegenheid van Pride Amsterdam en de beroemde Canal
Parade introduceert Booking.com het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend. Met als missie om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te ervaren, ongeacht van wie ze houden of hoe ze zich identificeren, en als hoofdsponsor van Pride Amsterdam, biedt Booking.com één ​​gelukkig paar een onvergetelijke Canal Parade-ervaring tijdens het slotweekend van Pride Amsterdam van 4 tot 6 augustus.

Ultieme pride ervaring

Deze exclusief te boeken unieke ervaring is inclusief een verblijf van twee nachten in het brugwachtershuisje van SWEETS hotel Amstelschutsluis’, midden op de Amstel en in het hart van de weekendvieringen.Tergelegenheid van Pride Amsterdam wordt het brugwachtershuisje onder andere aangekleed met prachtige portretten van bekende LHBTI+ gezichten, allemaal gemaakt door LGBTQ+-fotograaf Cyriel Jacobs, oprichter van Stunnin, het eerste drag magazine van Nederland.

De twee gasten worden per boot met een privé kapitein naar hun unieke suite op het water gebracht, waar ze worden verwelkomd door het Peruaans-Nederlandse drag-icoon en Booking.com Travel Proud-ambassadeur Envy Peru. Beide gasten krijgen ook van haar een privé makeup tutorial, waarin ze tips en tricks deelt om de ultieme Pride Amsterdam-look te
creëren. Nadat alle glitter en glamour is aangebracht, krijgen de gasten een persoonlijke fotoshoot met Cyriel Jacobs, met de Amstel als achtergrond, om deze once-in-a-lifetime ervaring vast te leggen.

booking-pride-amsterdam
Foto: Booking

 

VIP-ervaring

Vervolgens worden de gasten opgehaald door hun privé kapitein die hen naar één van de allereerste Travel Proud-gecertificeerde accommodaties wereldwijd, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, brengt. Hier zullen zij eerst genieten van een exclusieve expositie met iconische modeartikelen van een aantal beroemde Nederlandse dragqueens, om vervolgens te genieten van een culinaire ervaring in het bekende restaurant van het hotel Bridges.

Dag twee begint met ontbijt op bed met uitzicht op de grachten, om vervolgens naar het VIP-deck aan de overkant te gaan waar zij exclusief toegang toe hebben, de beste plek in Amsterdam om de kleurrijke Canal Parade in je op te nemen.

Zo maak je kans

Het Pride Amsterdam Canal 'SWEET' Weekend van twee nachten is exclusief beschikbaar voor één gelukkige paar boekers van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus 2023 voor een totaalbedrag van slechts € 20,23, ter ere van de Canal Parade van dit jaar. De ervaring is exclusief te boeken op Booking.com op 31 juli 2023 om 10:00 uur Nederlandse tijd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Ga voor meer informatie over het Booking.com Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend en om deze op 31 juli te boeken naar: https://www.booking.com/hotel/nl/the-ultimate-canal-parade experience.nl.html